Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy S21 (256GB) los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy S21
8.5
Reviewscore
Geheugen
Kleur
Samsung Galaxy S21
Geheugen
256 GB
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
3 resultaten vanaf € 779,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S22
Tele2
Tijdelijk met JBL Flip 5 t.w.v. 99,99!
  • 20GB voor de prijs van 10GB
  • Zet je 5G aan of uit
  • Klantvoordeel als je thuis internet van T-Mobile hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
256 GB5G
€ 779,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
3d

Jij bent op zoek naar een losse Samsung Galaxy S21 met 256GB opslagruimte. Al enig idee waar je die het beste kunt kopen? Met onze prijsvergelijker op deze pagina kom je daar eenvoudig achter. Wij vergelijken alle prijzen in Nederland met elkaar en tonen jou waar hij het goedkoopst is. Zo bespaar je weer wat geld, wat natuurlijk erg lekker is.

Een Samsung S21 kopen met 256 GB geheugen – let hier op

De Samsung S21 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten. Zo is er een versie met 128GB en 256GB geheugen. Het is belangrijk dat je de juiste kiest, want het geheugen is later niet uit te breiden met een SD kaartje. Op deze pagina is al gefilterd op 256GB, waardoor vergissen niet meer mogelijk is. Zo weet je zeker dat welke deal je ook aanklikt, je sowieso genoeg opslagcapaciteit op je toestel hebt.

Ben ik met deze smartphone klaar voor de toekomst?

Jazeker, de Samsung Galaxy S21 is één van Samsungs nieuwste telefoons en bovendien één van hun beste. Daardoor komt hij met goede specs. Denk aan 8GB RAM, 5G-verbinding, 120Hz verversingssnelheid, een nfc-chip en meer. Daarnaast heeft Samsung een uitstekend updatebeleid waarbij ze vier jaar lang nieuwe updates garanderen. Tot en met januari 2025 zit je dus sowieso helemaal goed.

Voor wie is dit toestel geschikt?

De Samsung S21 is één van de beste telefoons op het moment van de release, met alle toeters en bellen die we bij een high end smartphone mogen verwachten. Dat maakt deze telefoon geschikt voor mensen die graag rondlopen met de nieuwste technologie en daarmee ook de beste gebruikerservaring.

Moet je dan ook bereid zijn om flink in de buidel te tasten? Nee, dat valt wel mee. Tijdens de release was de S21 al goedkoper dan zijn voorganger, de Galaxy S20. Inmiddels is de prijs zelfs gezakt waardoor je de Samsung Galaxy S21 met 256GB voor een goede prijs op de kop kunt tikken. 

Hoe vind ik de beste deal?

Dat gaat heel eenvoudig, bovenaan deze pagina staat onze prijsvergelijker. Zoals je ziet staat de beste prijs al aan de top. Houd er rekening mee dat nieuwe toestellen en refurbished bij elkaar staan. Mocht je alleen nieuwe toestellen willen vergelijken, gebruik dan de filteropties. Daar kun je ook andere voorkeuren mee aangeven, zoals de kleur van je smartphone. Klik vervolgens op het beste aanbod waardoor je op de website van de aanbieder terecht komt. Je kunt daar dan je Samsung S21 met 256GB bestellen zonder je af te vragen of je te veel hebt betaald. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu