Samsung S22 Plus met abonnement

De Samsung S22 Plus met abonnement is op dit moment nog niet verkrijgbaar, volgens een recent lek lanceert Samsung het toestel waarschijnlijk in februari 2022. De informatie op deze pagina is gebaseerd op geruchten, lekken en aannames. Neem het dus met een korreltje zout. 

Tegen de tijd dat Samsung de S22 Plus met abonnement op de markt brengt, wordt deze pagina aangepast en de prijsvergelijker toegevoegd.

Let hierop bij de Samsung S22 Plus met abonnement

De Samsung S22 Plus met abonnement is een duur toestel. Volgens een recent lek gaat hij 1049 euro kosten, net zoveel als de Samsung S21 Plus. Dat is een flink bedrag. Gelukkig kun je door een abonnement af te sluiten ook het toestel in termijnen afbetalen. Meestal krijg je dan ook nog korting ten opzichte van een Samsung S22 los toestel.

Je moet echter wel opletten, want je krijgt te maken met een BKR-registratie. Die krijg je al bij een toestel vanaf 250 euro en daar kom je dus dik overheen.

Deze smartphone is helemaal klaar voor de toekomst

Bij een high end toestel horen natuurlijk ook high end specs. Daarom komt de Samsung S22 met abonnement met alle toeters en bellen die je zoekt. Zo heb je 5G voor supersnel internet onderweg en betaal je contactloos dankzij de nfc-chip. Uiteraard is de processor supersnel zodat je de zwaarste games eenvoudig kunt spelen en op het mooie scherm met 120 Hz verversingssnelheid ziet alles er soepel uit. 

Ook qua software heb je niets te klagen. Samsung heeft namelijk een van de beste update-regelingen in de Androidwereld. Je krijgt maarliefst 4 jaar lang updates. De aankomende tijd hoef jij dus geen nieuwe telefoon te kopen.

Zo gebruik je de prijsvergelijker

De prijsvergelijker is nog niet beschikbaar, omdat het toestel nog niet verkrijgbaar is. Tegen die tijd gebruik je deze pagina echter eenvoudig om de beste deal te vinden. De goedkoopste deal staat altijd bovenaan. Dit abonnement is dan ook het meest ‘karig’. Als jij meer belminuten of MB’s wil, kun je het beste de filteropties gebruiken. Je ziet dan alleen het aanbod dat ook daadwerkelijk interessant voor je is. 

Eenmaal de beste deal gevonden, dan klik je eenvoudig door naar de website van de aanbieder. Daar plaats je dan je bestelling.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's