De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active: waterbestendige versie van de Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 Active is gericht op gebruikers met een wat wilder bestaan, en is daarvoor onder andere tegen stof- en waterbestendig. Die waterbestendigheid werkt tot 1 meter onderwater en voor maximaal 30 minuten. Bij diepere en langere duiken kan  het  toestel dus wel schade oplopen. De Galaxy S4 Active huisvest net als de Galaxy S4 een 1,9GHz quadcore-processor  en een 2600 mAh-accu.

Het 5 inch tft-scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en het toestel bevat verder een 8 megapixel-camera, 2GB aan intern geheugen en 16GB aan interne opslagcapaciteit. Dankzij  de zogeheten `Auqa Mode` is  de camera ook prima geschikt voor het nemen van onderwaterfoto`s. De S4 Active draait uit de doos op  Android, 4.2.2 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S4 Active in vogelvlucht

DeSamsung Galaxy S4 Active onderscheidt  zich door de stevige en waterbestendige behuizing. Ook is het toestel voorzien van enkele handige functies voor de actieve gebruiker.  Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Stevige behuizing is stof- en waterbestendig
  • Kan overweg met 4G, 3G, wifi en bluetooth 4.0
  • Voorzien van prima specificaties
  • 8 en 2 megapixel-camera voor het maken van foto’s

Meer over de Samsung Galaxy S4 Active

Galaxy S4 Active

De Samsung Galaxy S4 Active is IP67-gecertificeerd, waardoor het toestel tegen water en een stootje kan. De smartphone is geschikt voor de actieve gebruiker, die extreme situaties opzoekt. De behuizing van de S4 Active is aanzienlijk steviger dan die van de reguliere Galaxy S4, al is `ie wel wat dikker. Ook oogt het design wat lomp, maar heel storend is dit niet.

Vooral fijn is dat Samsung de S4 Active heeft voorzien van uitstekende specificaties. Zo is is er een 1,9GHz quadcore-processor aanwezig, die moeiteloos de laatste  apps en games draait. Daarnaast draait de Samsung Galaxy S4 Active uit de doos op Android 4.2 (Jelly Bean) en is het toestel naderhand geüpdatet naar Android 5.0 (Lollipop). Zo ben je voorzien van nieuwe functies en natuurlijk het Material Design. Dit is de nieuwe huisstijl van Google, die zich kenmerkt door de vlakkere kleuren en vloeiende animaties.

Op de Galaxy S4 Active zijn diverse voorgeïnstalleerde apps aanwezig, die handig zijn voor de actieve gebruiker die veel onderweg is. Voorbeelden hiervan zijn S Travel en S Translator. Eerstgenoemde voorziet je van lokale tips en informatie, terwijl S Translator je een handje helpt met vreemde talen. Daarnaast is het zogenoemde Story Album aanwezig, een applicatie waarmee je gemakkelijk een fotoalbum maakt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S4 Active

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu