Samsung Galaxy S4 Mini Duos

1/1

Galaxy S4 Mini Duos: de kleine alleskunner van Samsung met dualsim

De Samsung Galaxy S4 Mini Duos is het kleine broertje van de erg populaire Galaxy S4 en voor iedereen die op zoek is naar een kleinere Android smartphone met degelijke specificaties. Het grote verschil met de normale Galaxy S4 Mini is dat de Galaxy S4 Mini Duos ondersteuning voor twee simkaarten biedt. Zo kun je jouw smartphone gebruiken als privé en zakelijke telefoon.

De Galaxy S4 Mini Duos is voorzien van een Snapdragon 400 dualcore-processor, 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels en Cornings krasbestendigde Gorilla Glass, waardoor er minder snel krassen op het scherm verschijnen. Het is een snel toestel met aantrekkelijk prijskaartje dat ook nog een handzamer is dan zijn letterlijk grote concurrenten.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast beschikt het toestel over een goede 8-megapixel-camera en kunnen gebruikers met de 1,9-megapixel-camera aan de voorzijde videobellen en selfies maken. In totaal beschikt de Galaxy S4 Mini Duos over 8GB aan interne opslagruimte dat met een microSD-kaart is uit te breiden. Het maximum hiervan is 64GB.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S4 Mini Duos

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu