Samsung Galaxy S4 Mini

Galaxy S4 Mini: kleine alleskunner van Samsung

De Samsung Galaxy S4 Mini (modelnaam i9195) is het kleine broertje van de erg populaire Galaxy S4 en perfect voor wie op zoek is naar een kleinere Android-smartphone met degelijke specificaties. De Galaxy S4 Mini is namelijk voorzien van een Snapdragon 400 dualcore-processor, 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels en Cornings krasbestendigde Gorilla Glass.

Het is een snel toestel met een prijskaartje dat is te overzien. Daarnaast beschikt De S5 Mini over een goede 8-megapixel-camera en kunnen gebruikers met de 1,9-megapixel-camera aan de voorzijde videobellen. De 8GB aan interne opslagruimte is uit te breiden met een micro-sd-kaart tot wel 64GB in totaal. Meer weten over de Galaxy S4 Mini? Lees dan verder op deze pagina!

De Galaxy S4 Mini in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S4 Mini is sinds 2013 op de markt en is in de tussentijd aanzienlijk goedkoper geworden. Toch is het nog een capabel toestel met een dunne en lichte behuizing. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet:

  • 4,3  inch super-amoled scherm
  • 1,7 Ghz dualcore-processor, 8GB opslagruimte (uitbreidbaar)
  • 8-megapixel-frontcamera, achterzijde 1,9-megapixel
  • Lekker compact en licht

Meer over de Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini

De Galaxy S4 Mini is enorm licht en lekker compact, wat hem ideaal maakt voor veel verschillende gebruikers. Het toestel heeft een 4,3 inch-scherm dat dankzij de 960 bij 540 pixels scherp oogt. Ook met de kijkhoeken van het display is niets mis.

Onderhuids vinden we een 1,7GHz dualcore-processor die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Dit is ruim voldoende om Android en recente games en apps vloeiend te draaien. In totaal is er 8GB aan opslagruimte beschikbaar, dat met een geheugenkaartje is uit te breiden.

Standaard is er ondersteuning voor 4G aanwezig; je kunt met de S4 Mini dus overal in Nederland en België snel mobiel internetten. Tot slot zijn er twee camera’s aanwezig voor het schieten van normale foto’s, selfies en video’s in hd. Meer lezen? Check onze uitgebreide Galaxy S4 Mini review.

Conclusie Samsung Galaxy S4 Mini review

De Galaxy S4 Mini is een prima toestel met een handzaam formaat. De specificaties doen wat ze moeten doen; het toestel ligt prima in de hand en is lekker de licht; Samsungs TouchWiz is nog steeds overal aanwezig doch iets minder irritant op punten; de camera doet wat hij moet doen, en het scherm heeft een prima resolutie. Weinig wolkjes in zicht dus. Die paar wolkjes die we wel waarnemen, worden veroorzaakt door de prijs van Samsungs Galaxy S4 Mini. Je zult er namelijk circa 400 euro voor moeten neerleggen, een prijs waarvoor je ook enkele erg mooie modellen van andere fabrikanten kunt vinden. Samsungs grootste concurrent wordt natuurlijk de HTC One Mini, de kleinere HTC One-variant die vanaf september verkrijgbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S4 Mini

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu