Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
4.5 inch
Camera
8 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy S5 Mini - alles dat je moet weten

De Samsung Galaxy S5 Mini is een kleine Android-telefoon met een scherm van slechts 4,5 inch. Perfect voor gebruikers die niet zo'n grote handen hebben, of die het gewoon niet fijn vinden een enorme smartphone te moeten vasthouden. De Galaxy S5 Mini is de kleine variant van de Samsung Galaxy S5, die inmiddels alweer uit 2014 stamt. Maar laat je dat niet tegenhouden, want de Galaxy S5 Mini is ook jonger en draait op een recentere versie van Android.

De Galaxy S5 Mini is een kleinere telefoon, en dat merk je aan de specificaties. Zo heeft de Samsung Galaxy S5 Mini een scherm van 1280 bij 720 pixels, maar gelukkig is dat wel bijzonder scherp zoals we dat van Samsung kennen. Bovendien is er niets mis met de processor, het werkgeheugen en de camera, én heeft dit kleine telefoontje een vingerafdrukscanner waarmee je je toestel helemaal veilig houdt.

Samsung Galaxy S5 Mini prijs

De Galaxy S5 Mini is niet alleen klein, maar ook prima geprijsd. Het apparaat is inmiddels alweer een paar jaar oud, en waar de oorspronkelijke prijs nog redelijk hoog was (479 euro) betaal je inmiddels minder dan 200 euro voor de Galaxy S5 Mini.

Samsung Galaxy S5 Mini met abonnement

Als je dat bedrag niet in één keer wil betalen, kun je ervoor kiezen om de Samsung Galaxy S5 met abonnement te kopen. Daarbij betaal je de toestelprijs samen met je databundel, en omdat de Galaxy S5 Mini zo goedkoop is, is dat helemaal niet zo heel veel duurder. Kijk snel op onze pagina over de Galaxy S5 Mini voor alle informatie én abonnementen.

Download onze app

Download onze app