De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy S6 Active

Samsung Galaxy S6 Active: waterbestendig vlaggenschip

De Samsung Galaxy S6 Active is – zoals de naam al doet vermoeden – een smartphone voor actieve gebruikers. In tegenstelling tot de Galaxy S6 en S6 Edge kan deze versie wel tegen de elementen. De Active is namelijk stof- en waterbestendig, en voorzien van een stevige behuizing die behoorlijk wat geweld kan weerstaan. Het toestel is dan ook wat dikker en voorzien van drie fysieke knoppen onder het scherm.

Onder het robuuste uiterlijk vinden we een high-end smartphone die niet onder doet voor andere modellen die in 2015 zijn geïntroduceerd. De S6 Active wordt aangedreven door een 64-bit processor van Samsung en heeft de beschikking over 3GB aan werkgeheugen en minimaal 32GB opslag. De specs zijn grotendeels gelijk aan die van de reguliere S6, al zijn er enkele verschillen aan te wijzen. Hieronder gaan we daar uitgebreid op in.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy S6 Active in vogelvlucht

De Galaxy S6 Active is een perfect toestel voor wie op zoek is naar een snelle smartphone die niet bang is om nat te worden. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de robuuste smartphone op een rijtje gezet.

  • Stevige stof- en waterbestendige behuizing met fysieke knoppen
  • Groot 5,1 inch amoled-scherm met een ongekende QHD-resolutie
  • Vlotte Exynos 7420-chip met een octacore-processor
  • 3500 mAh-accu waarmee je gemakkelijk de dag door komt

Meer over de Galaxy S6 Active

De Galaxy S6 Active heeft net als de reguliere editie een 5,1 inch-scherm met een QHD-resolutie, maar heeft drie fysieke knoppen een veel stevigere behuizing. Het lijkt erop dat het toestel niet meer over een vingerafdrukscanner beschikt, maar aan de achterkant zou nog wel de hartslagmeter aanwezig zijn. Een voordeel van het stevige toestel is de accu, die naar verluidt een capaciteit van 3500 mAh heeft, in plaats van 2600 mAh. Ook zou de luidspreker, die bij zich de Galaxy S6 aan de onderzijde bevindt, naar de achterkant zijn verplaatst.

Samsung Galaxy S6 Active specificaties

Voor de rest moeten de specificaties van de opvolger van de Samsung Galaxy S5 Active hetzelfde zijn als die van de niet waterdichte S6. Zo zou er een Exynos 7420-chip met een octacore-processor aanwezig zijn en twee camera`s met 16 en 5 megapixels. Over een Galaxy S6 Active release en prijs zijn momenteel nog niets bekend. Zodra hier verandering in komt, lees je het uiteraard hier!

→ Houd deze pagina in de gaten voor de beste Samsung Galaxy S6 Active aanbiedingen.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S6 Active

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu