Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.1 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

Kies het Galaxy S6 Edge abonnement dat bij jou past

Wil je de Samsung Galaxy S6 Edge kopen, dan vind je op deze pagina alles wat je moet weten over dit fraaie toestel. We zetten de beste Galaxy S6 Edge aanbiedingen op een rijtje en laten je zien welk Galaxy S6 Edge abonnement het beste aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Inmiddels is de prijs van de smartphone gedaald. Het toestel is daardoor los goedkoper verkrijgbaar, maar ook de prijs voor een Galaxy S6 Edge abonnement is fors gedaald. Voor een relatief laag maandbedrag haal je de S6 Edge in huis, waarbij je niet hoeft bij te betalen voor het toestel. De Galaxy S6 Edge is een van de recentere toestellen van Samsung en erg aantrekkelijk dankzij de vlotte hardware en recente software-updates. Wat de smartphone allemaal kan en welke unieke features hij heeft, lees je hieronder.

Samsung Galaxy S6 Edge kopen: dit moet je weten

Net als de Galaxy S6 is de Galaxy S6 Edge het vlaggenschip van Samsung voor 2015. Het toestel valt op door de fraaie metalen behuizing en het scherm, dat aan beide kanten iets afloopt. De schermrand kun je gebruiken voor het tonen van de tijd en notificaties, maar je kunt er ook snelkoppelingen naar contacten en apps op zetten. Daarnaast kan de schermrand het weerbericht en zelfgekozen rss-feeds tonen. Het scherm van de S6 Edge meet 5,1 inch en heeft een hoge QHD-resolutie. Daardoor komen de interface, foto's en video's perfect tot hun recht. Bovendien zijn de kijkhoeken en helderheid van het display uitstekend, waardoor het ook in de buitenlicht goed afleesbaar is.

Met 142.1 x 70.1 x 7 mm is de Galaxy S6 Edge erg compact en dun, ook het gewicht van 132 gram is laag voor een smartphone met dit formaat. Verder is de S6 Edge van alle gemakken voorzien, waaronder een vingerafdrukscanner, hartslagmeter en twee uitstekende camera's met 16 en 5 megapixels. Dankzij de ledflitser en optische beeldstabilisatie maak je in elke situatie mooie foto's en video's. Het toestel wordt aangedreven door een Exynos 7420-chip met een octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen en minimaal 32GB opslag. Dat laatste is helaas niet uit te breiden met een micro-sd-kaart. 32GB is echter voor de meeste gebruikers ruim voldoende voor hun favoriete apps en media.

Op het gebied van connectiviteit is de S6 Edge goed voorzien. Zo is er ondersteuning voor 4G+, nfc, bluetooth 4.1 en draadloos opladen. Ook ondersteunt de S6 snel opladen, zodat het toestel na een uurtje opladen weer volledig van stroom is voorzien. De accu heeft een capaciteit van 2550 mAh en staat garant voor minimaal één dag gebruik.

De Galaxy S6 Edge van Samsung heeft alles in huis wat je van een geweldig toestel zou verwachten. Niet alleen ontzettend krachtige hardware, maar ook leuke extra's. Met zijn hartslagscanner, optische beeldstabilisatie en ultradunne design weet Samsung zowat alle concurrenten weg te vegen.

Download onze app

Download onze app