De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung Galaxy S6 Mini

1/3

Galaxy S6 Mini: gaat Samsungs mini-telefoon potten breken?

De Galaxy S6 Mini is de verwachte opvolger van de Galaxy S5 Mini, de compacte high-end smartphone die Samsung in de zomer van 2014 uitbracht. Over de nieuwe mini-telefoon is op het moment van schrijven weinig bekend, maar naar verwachting verbetert hij zijn voorganger zowel qua specs als mogelijkheden. De S5 Mini had nog een 4,5 inch-scherm met een 720p-resolutie en waarschijnlijk wordt het beeld van de S6 Mini iets groter. Of dit ook een full-hd-resolutie krijgt, is niet bekend.

Net als veel andere high-end smartphones uit de Galaxy-reeks zal ook dit toestel weer over een vingerafdrukscanner beschikken. En dat is erg handig, aangezien je daardoor met een simpele veegbeweging je telefoon kunt ontgrendelen. Daarnaast kun je in combinatie met PayPal gemakkelijk en veilig betalingen uitvoeren. Of de S6 Mini ook weer over een hartslagmeter beschikt, is onduidelijk.

De Samsung Galaxy S6 Mini in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Samsung heeft de Galaxy S6 Mini nog niet officieel onthuld, al is er wel al het een en ander over de compacte smartphone uitgelekt. De belangrijkste verwachte features van het toestel vind je hieronder op een rijtje.

  • Compact 4,6 inch-scherm (super-amoled) met een resolutie van 1280 bij 720 pixels
  • Vlotte 1,8GHz hexacore-processor die wordt bijgestaan door 2GB werkgeheugen
  • 16GB aan opslagruimte voor apps en media, uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje
  • Voorzien van een lichte en dunne behuizing, vingerafdrukscanner in homeknop

Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S6 Mini beschikken over een 16 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-camera aan de voorkant voor scherpe selfies en videogesprekken in full-hd.

Samsung Galaxy S6 Mini release

Op dit moment is er nog niets officieel bekend over een Galaxy S6 Mini release of een prijs voor het toestel. Ook is er nog nauwelijks informatie over het toestel uitgelekt. Afgaande op de releasedata van zijn voorgangers verwachten we dat de S6 Mini in juli of augustus 2015 op de markt komt. Waarschijnlijk wordt het toestel al op een eerder moment door Samsung gepresenteerd. Of dat op een speciaal Unpacked-evenement zal zijn, is niet bekend.

samsung galaxy s6 mini

Zeker weten wanneer de Galaxy S6 Mini release plaatsvindt, doen we dus nog niet. Samsung heeft nog geen officiële statements gedaan met betrekking tot de smartphone en de kans is aanwezig dat deze uiteindelijk op een ander moment (en met een andere naam) verschijnt. Zodra we meer weten, wordt deze pagina uiteraard van een update voorzien.

Galaxy S6 Mini Review

Op dit moment hebben we de S6 Mini nog niet kunnen testen om er een uitgebreide review over te schrijven. Zodra dit wel het geval is, lees je op deze pagina onze uitgebreide Galaxy S6 Mini review. Daarin zullen we alle functies van het toestel belichten, alsmede de prestaties en de kwaliteit van het scherm en de camera’s. Daarnaast zullen we toetsen hoe de Galaxy S6 Mini zich verhoudt ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy S5 Mini.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S6 Mini

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu