Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.1 inch
Camera
16 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy S6 met abonnement: dit moet je weten

De Samsung Galaxy S6 werd begin 2015 geïntroduceerd en was Samsungs topmodel voor dat jaar. Bij verschijning kostte hij 699 euro, inmiddels koop je de Samsung Galaxy S6 los voor een fractie van dat bedrag. Hetzelfde geldt voor Galaxy S6 Edge, die gelijktijdig werd gelanceerd en afgezien de aflopende schermranden identiek is aan de reguliere S6. De toestellen werden in 2016 opgevolgd door de Samsung Galaxy S7 (Edge/Edge+).

In tegenstelling tot zijn voorganger bestaat de Galaxy S6 volledig uit metaal en glas. Het toestel heeft een fraai scherm van 5,1 inch met een hoge resolutie en uitstekende kijkhoeken. Ook met de rest van de hardware zit het snor. Zo is er een vlotte chipset aan boord, 3GB aan werkgeheugen en tenminste 32GB opslag (niet uitbreidbaar). De 16 megapixel-camera aan de achterzijde schiet scherpe plaatjes en is voorzien van optische beeldstabilisatie. Ook prettig is de aanwezigheid van 4G, nfc en een snelle oplaadfunctie.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Samsung Galaxy S6 met abonnement?

De Samsung Galaxy S6 is een interessante budgetoptie voor wie veel smartphone wenst voor weinig geld. Het toestel is prima te combineren met een bescheiden abonnement. Wel raden we je aan een provider te kiezen die grote databundels en 4G aanbiedt, anders kun je niet van alle mogelijkheden van het toestel gebruikmaken. Video’s streamen vereist bijvoorbeeld veel data én een snelle internetverbinding.

Om te bepalen hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je nodig hebt, kun je het best de facturen van je huidige abonnement checken. Die geven inzicht in wat je maandelijks (minimaal) gebruikt. Kies liever een wat uitgebreider abonnement om te voorkomen dat je geconfronteerd wordt met hoge buitenbundelkosten voor bellen en internetten.

Ga, voordat je een abonnement afsluit, ook na of je provider mogelijk een interessante kortingsactie heeft. Steeds meer providers, zoals KPN, Vodafone en Telfort, bieden zogenoemd combivoordeel. Neem je vast internet of digitale televisie af bij dezelfde provider als je mobiele abonnement, dan levert dat voordelen op. Denk aan korting op je abonnementskosten, gratis onderling bellen met huisgenoten of extra zenderpakketten. Op jaarbasis kan dat veel geld schelen.

Bij welke providers kan ik de Samsung Galaxy S6 kopen?

De Samsung Galaxy S6 is al geruime tijd op de markt, maar desondanks nog verkrijgbaar bij veel providers en webshops. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen te bekijken en vergelijken. Je kunt gemakkelijk het aanbod filteren en bijvoorbeeld zien welke abonnementen je kunt afsluiten zonder BKR-registratie.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Samsung Galaxy S6 aanbiedingen?

Met de prijsvergelijker van Android Planet vind je snel de smartphone en het abonnement dat bij je past. Met uitgebreide filteropties kun je het volledige aanbod aanpassen aan jouw wensen. Filter bijvoorbeeld op toesteltype, provider, looptijd van het contract en de gewenste databundel. Ook kun je enkel BKR-vrije abonnementen tonen. Lees meer over telefoonkrediet en wat voor gevolgen dit kan hebben voor jouw situatie.

Download onze app

Download onze app