Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy S7 Edge met abonnement: dit moet je weten

De Samsung Galaxy S7 Edge onderscheidt zich van de reguliere Samsung Galaxy S7 door zijn gebogen schermranden die er fraai uitzien en handige snelkoppelingen tevoorschijn kunnen toveren. De smartphone werd in maart 2016 geïntroduceerd voor een adviesprijs van 799 euro, maar inmiddels koop je een Samsung Galaxy S7 Edge los voor een fractie van die prijs. Het toestel gaat al een tijdje mee, maar heeft nog steeds veel te bieden. Denk aan een fraai scherm, snelle hardware en een grote accu.

Het amoled-scherm van 5,5 inch (2560 bij 1440 pixels) is erg helder en scherp, wat het ideaal maakt voor mediaconsumptie. Daarnaast beschikt de Galaxy S7 Edge over de krachtige Exynos 8890-chipset van Samsung, bijgestaan door 4GB RAM. De interne opslag bedraagt 32GB en is uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Prettig is het feit dat de behuizing bestand is tegen stof en water. De 12 megapixel-camera heeft een hoge lichtgevoeligheid en dankzij dual pixel-technologie kan hij sneller scherpstellen. Vooral in situaties met weinig licht biedt dat veel voordelen.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Samsung Galaxy S7 Edge met abonnement?

Heb je je keuze voor de Samsung Galaxy S7 Edge gemaakt, dan is de volgende stap het vinden van een geschikt (zakelijk) abonnement. Die heb je in allerlei soorten en maten, maar kies in ieder geval een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk. Je wilt immers gebruikmaken van alle mogelijkheden van de smartphone, zoals lekker onderweg series kijken op het grote display. Videostreaming vereist echter veel data en een snelle internetverbinding. De meeste providers bieden snel 4G-internet in heel Nederland. In sommige gevallen kun je een onbeperkte databundel afsluiten, zodat je naar hartenlust kunt streamen en downloaden.

Heb je moeite te bepalen hoeveel MB’s, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Check dan eens de app van je provider of de facturen van je huidige abonnement. Die geven inzicht in je maandelijkse gebruik en laten zien welke bundels te ruim of te krap zijn. We adviseren je om niet te krappe bundels te kiezen, want internetten en bellen buiten je bundel is vaak erg duur.

Goed om te weten is dat steeds meer providers, waaronder Vodafone, KPN en T-Mobile, combivoordeel bieden. Sluit je een telefoonabonnement af bij dezelfde aanbieder als waar je tv- en/of internetabonnement loopt, dan krijg je leuke extra’s. Denk aan korting op je facturen, geen aansluitkosten en gratis zenderpakketten. Op jaarbasis kan dat een hoop geld schelen.

Bij welke providers kan ik de Samsung Galaxy S7 Edge kopen?

De Samsung Galaxy S7 Edge gaat al een tijdje mee en is daardoor relatief goedkoop verkrijgbaar bij de meeste providers en webshops. Maak gebruik van onze vergelijker om de beste deal in combinatie met een abonnement te vinden. Je ziet dan meteen welke aanbieders combivoordeel of andere kortingsacties bieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Samsung Galaxy S7 Edge aanbiedingen?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan de prijsvergelijker van Android Planet om het beste toestel met abonnement te vinden. Standaard tonen we de beste deals bovenaan. Zoek je iets specifieks, gebruik dan de filteropties voor je gewenste provider, model, contractduur en internetsnelheid. Ook kun je precies aangeven hoeveel data, minuten en sms’jes je nodig hebt. Ga je binnenkort een huis kopen? Kies er dan voor om alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie te tonen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app