De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy S7 Plus

Samsungs vlaggenschip voor 2016

Naast de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge brengt Samsung waarschijnlijk ook een Plus-variant uit. Volgens geruchten beschikt de Galaxy S7 Plus over een 6 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel zou 163,3 bij 82 bij  7,8 millimeter meten, waarmee het ongeveer dezelfde afmetingen heeft als de Galaxy Mega 2. Het design van de S7 Plus wijkt echter waarschijnlijk weinig af van de reguliere S7.

Samsung heeft zich nog niet uitgelaten over de diverse Galaxy S7-toestellen, maar door geruchten weten we al het een en ander. Zo zouden de smartphones aangedreven worden  door een krachtige Exynos 8890-chip en  4GB aan werkgeheugen. Ook wordt gesproken over usb-c-ondersteuning, een verbeterde 20 megapixel-camera en een drukgevoelig scherm.

De Samsung Galaxy S7 Plus in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy S7 Plus is het grootste Galaxy S7-model  dat moet verschijnen. Het scherm is met 6 inch enorm en hierdoor lastig met één hand te bedienen. Hieronder hebben een aantal verwachte features op een rijtje gezet.

  • Groot 6 inch-scherm met een QHD-resolutie
  • Exynos 8890-chip van Samsung en 4GB aan werkgeheugen
  • 20 megapixel-camera maakt nog mooiere foto’s
  • Voorzien van een drukgevoelig scherm

Meer over de Samsung Galaxy S7 Plus

Naast de nieuwste hardware beschikt de Galaxy S7 Plus waarschijnlijk ook over de laatste Android-versie. Android 6.0 (Marshmallow) brengt de accubesparende functie Doze, het contextgevoelige Google Now on Tap en de mogelijkheid om afzonderlijke app-permissies te beheren. Over Android legt Samsung wel haar eigen TouchWiz-schil. Volgens geruchten wordt TouchWiz voor de Galaxy S7 flink verbeterd en beter geoptimaliseerd. Daarvoor zou Samsung  de samenwerking zijn aangegaan met Google.

samsung galaxy s7

Een drukgevoelig scherm maakt het mogelijk om specifieke acties uit te voeren wanneer je hard of zacht op het display drukt. Dit kennen we van de iPhone 6S en Huawei Mate S. Waarschijnlijk beschikt de Galaxy S7 Plus ook over een usb-c-aansluiting, die een snellere doorvoer van data en stroom mogelijk maakt.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 Plus tijdens het Mobile World Congress wordt aangekondigd. Dit evenement vindt van 22 tot 25 februari 2016 plaats in Barcelona. Mogelijk ligt het toestel een maand later in de winkels, al is dit nog niet door Samsung bevestigd. Wanneer het toestel in de Benelux verschijnt en wat het gaat kosten, is ook nog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy S7 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu