Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy S7 Plus

Samsung Galaxy S7 Plus
Scherm 6 inch
Camera 16 megapixel

Samsungs vlaggenschip voor 2016

Naast de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge brengt Samsung waarschijnlijk ook een Plus-variant uit. Volgens geruchten beschikt de Galaxy S7 Plus over een 6 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel zou 163,3 bij 82 bij  7,8 millimeter meten, waarmee het ongeveer dezelfde afmetingen heeft als de Galaxy Mega 2. Het design van de S7 Plus wijkt echter waarschijnlijk weinig af van de reguliere S7.

Samsung heeft zich nog niet uitgelaten over de diverse Galaxy S7-toestellen, maar door geruchten weten we al het een en ander. Zo zouden de smartphones aangedreven worden  door een krachtige Exynos 8890-chip en  4GB aan werkgeheugen. Ook wordt gesproken over usb-c-ondersteuning, een verbeterde 20 megapixel-camera en een drukgevoelig scherm.

De Samsung Galaxy S7 Plus in vogelvlucht

De Galaxy S7 Plus is het grootste Galaxy S7-model  dat moet verschijnen. Het scherm is met 6 inch enorm en hierdoor lastig met één hand te bedienen. Hieronder hebben een aantal verwachte features op een rijtje gezet.

  • Groot 6 inch-scherm met een QHD-resolutie
  • Exynos 8890-chip van Samsung en 4GB aan werkgeheugen
  • 20 megapixel-camera maakt nog mooiere foto’s
  • Voorzien van een drukgevoelig scherm

Meer over de Samsung Galaxy S7 Plus

Naast de nieuwste hardware beschikt de Galaxy S7 Plus waarschijnlijk ook over de laatste Android-versie. Android 6.0 (Marshmallow) brengt de accubesparende functie Doze, het contextgevoelige Google Now on Tap en de mogelijkheid om afzonderlijke app-permissies te beheren. Over Android legt Samsung wel haar eigen TouchWiz-schil. Volgens geruchten wordt TouchWiz voor de Galaxy S7 flink verbeterd en beter geoptimaliseerd. Daarvoor zou Samsung  de samenwerking zijn aangegaan met Google.

samsung galaxy s7

Een drukgevoelig scherm maakt het mogelijk om specifieke acties uit te voeren wanneer je hard of zacht op het display drukt. Dit kennen we van de iPhone 6S en Huawei Mate S. Waarschijnlijk beschikt de Galaxy S7 Plus ook over een usb-c-aansluiting, die een snellere doorvoer van data en stroom mogelijk maakt.

De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 Plus tijdens het Mobile World Congress wordt aangekondigd. Dit evenement vindt van 22 tot 25 februari 2016 plaats in Barcelona. Mogelijk ligt het toestel een maand later in de winkels, al is dit nog niet door Samsung bevestigd. Wanneer het toestel in de Benelux verschijnt en wat het gaat kosten, is ook nog onbekend.

Pluspunten Galaxy S7 Plus

  • Voorzien van prachtig scherm
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Vlotte specificaties

Minpunten Galaxy S7 Plus

  • Te groot om met één hand te bedienen
  • Flink prijskaartje
  • Batterij niet verwisselbaar
Samsung Galaxy S7 Plus
Welke Samsung Galaxy S7 Plus wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy S7 Plus aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

‘Samsung Galaxy S7 krijgt functie voor maken gif-afbeeldingen’

‘Samsung Galaxy S7 krijgt functie voor maken gif-afbeeldingen’

Nieuws Bronnen binnen Samsung melden dat de Galaxy S7  de mogelijkheid krijgt om bewegende gif-afbeeldingen vast te leggen. De in oktober uitgebrachte iPhone 6S heeft  al een soortgelijke functie genaamd Live Foto`s.
`Samsung brengt Galaxy S7 in drie schermformaten uit‘

`Samsung brengt Galaxy S7 in drie schermformaten uit‘

Nieuws Dat Samsung waarschijnlijk meerdere versies van de Galaxy S7 uitbrengt, was al min of meer bekend. Volgens GSMArena kunnen we het nieuwe vlaggenschip in drie formaten verwachten: 5,1 inch, 5,5 inch en 6 inch.
‘Samsung maakt 5 miljoen Galaxy S7-toestellen’

‘Samsung maakt 5 miljoen Galaxy S7-toestellen’

Nieuws Samsung is van plan om aanvankelijk 5 miljoen exemplaren van de Galaxy S7 te maken. De laten anonieme bronnen weten aan de Zuid-Koreaanse Electronic Times.
‘Samsung Galaxy S7 vanaf maart 2016 in de winkels’

‘Samsung Galaxy S7 vanaf maart 2016 in de winkels’

Nieuws De geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung volgen elkaar in rap tempo op  nu de verwachte release steeds dichterbij komt. Het ziet ernaar uit dat we de Samsung  Galaxy S7 in maart volgend jaar  mogen verwelkomen.
Gerucht: Galaxy S7 krijgt tóch micro-sd, usb-c en drukgevoelig scherm

Gerucht: Galaxy S7 krijgt tóch micro-sd, usb-c en drukgevoelig scherm

Nieuws In tegenstelling tot eerdere geruchten krijgt de Samsung Galaxy S7 tóch een micro-sd-slot en een usb-c-poort. Ook zou de smartphone voorzien worden van een irisscanner, zo meldt The Wall Street Journal.