Samsung Galaxy S8 kopen met abonnement

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel

Samsung Galaxy S8 kopen met abonnement: de beste aanbiedingen

De Samsung Galaxy S8 wordt 29 maart 2017 officieel onthuld en is de opvolger van de zeer succesvolle Galaxy S7. De verwachte Galaxy S8 releasedatum is eind april 2017.

Galaxy S8 kopen: adviesprijs en releasedatum

Op moment van schrijven zijn veel details rondom het toestel nog onbekend. Zo is de Galaxy S8 releasedatum nog niet officieel bekend gemaakt door Samsung. Veel bronnen verwachten echter dat het toestel in de laatste week van april in de winkels ligt. De Galaxy S8 adviesprijs zou tussen de 700 en 800 euro liggen.

Samsung brengt verschillende Galaxy S8 kleuren uit. Zo zijn er onder andere een zwarte en gouden Galaxy S8 gepland. Natuurlijk kun je de look van het toestel nog verder aanpassen met een hoesje. Samsung brengt weer een groot aantal Galaxy S8 accessoires uit, waaronder de S View cover die van een kijkvenster voorzien is.

Je kunt de Galaxy S8 kopen bij alle grote providers, in combinatie met een abonnement. Zo kun je een Galaxy S8 abonnement bestellen bij KPN, Vodafone, T-Mobile of Tele2. Dat kost je waarschijnlijk zo'n 35 tot 45 euro per maand om een toestel zonder bijbetalen te krijgen.

Via deze pagina blijf je op de hoogte over de beste Samsung Galaxy S8 aanbiedingen. Ben je op zoek naar een mobiel abonnement in combinatie met een Galaxy S8? Met onze handige vergelijker kun je op zoek naar de beste aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je een bericht zodra de Galaxy S8 te koop is.

Checklist: waar hou je rekening mee bij een Galaxy S8 bestelling?

Heb jij de knoop doorgehakt en de beslissing gemaakt? Mooi zo! Dan zijn er wel enkele zaken om rekening mee te houden. Zo wordt de Galaxy S8 standaard geleverd met 32 of 64GB opslagruimte. Dat kun je echter uitbreiden met een geheugenkaart. Ga je veel Galaxy S8 apps downloaden of zet je het toestel vol muziek, films en games dan kan het raadzaam zijn om meer opslagruimte te kopen

Met een groter scherm geniet je nog meer van multimedia. Het Galaxy S8 scherm is al aardig groot, maar je kunt ook voor de Galaxy S8 Plus kiezen. Die biedt een iets groter 6,2 inch scherm waardoor je maximaal plezier haalt uit games en films.

Galaxy S8 pre-order: dit kun je verwachten

Vlak na de introducite kun je een Galaxy S8 pre-order plaatsen. Zo weet je zeker dat je het toestel als allereerste in huis haalt. Met een Galaxy S8 pre-order krijg je vaak leuke extra's. Zo heeft Samsung in het verleden de Gear VR en andere leuke accessoires weggegeven aan vroege bestellers.

Meer over de Samsung Galaxy S8

Via onofficiele weg zijn veel Samsung Galaxy S8 details de voorbij weken al uitgelekt. Zo weten we dat het toestel waarschijnlijk een groot scherm heeft met vrijwel geen randen. Dit voorkantvullende amoled-scherm neemt zeker 80 procent van de voorkant in. Zo kan Samsung een zeer groot scherm in een relatief compacte behuizing noemen. Zo krijgt de Galaxy S8 een waar 'Infinity Display', als we geruchten mogen geloven.

Ook op andere gebieden gaat Samsung mogelijk forse stappen zetten. Wat te denken van een dubbele camera achterop en een eindeloos krachtige processor? Nieuw is ook Bixby, een stemgestuurde assistent die je in elke app kan helpen. Bixby is slimmer dan Siri en Google Now, want je kunt hem ook gebruiken voor stemopdrachten voor andere apps! De belangrijkste Galaxy S8 specificaties kun je hieronder vinden.

  • Groot 5,8 inch amoled-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Vrijwel randloos scherm, met vingerafdrukscanner achterop het toestel
  • 12 megapixel-camera achterop, mogelijk met dubbele lens; verbeterde selfiecamera
  • Loopt op Android 7.0 Nougat met Samsung-interface en Bixby
  • Zeer krachtige Qualcomm Snapdragon 835-chipset, met 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart