Samsung Galaxy S8 los toestel prijs vergelijken

Scherm
5.2 inch
Camera
12 megapixel

Samsung Galaxy S8 los kopen: dit moet je weten

Op 29 maart is het zover: dan wordt de Samsung Galaxy S8 officieel aangekondigd. Het toestel ligt vervolgens vanaf april in Nederland in de winkels. Wil je de Samsung Galaxy S8 los kopen zonder abonnement? Via deze pagina houden we je op de hoogte over de beste aanbiedingen én weet je waar je rekening mee moet houden

Deze Android-smartphone is de opvolger van de Galaxy S7. Op moment van schrijven is de Galaxy S8 nog niet officieel aangekondigd, al zijn veel details al uitgelekt. Zo weten we dat de smartphone een groot, voorkantvullend scherm heeft en een sterk verbeterde camera.

Galaxy S8 prijzen en versies

De Samsung Galaxy S8 adviesprijs is nog onbekend. De meeste bronnen spreken echter over een toestel dat ietsje duurder is dan zijn voorganger. Waar de Galaxy S7 zo'n 699 euro kostte bij de lancering, is de Galaxy S8 prijs waarschijnlijk tussen de 750 en 850 euro. Samsung heeft verschillende Galaxy S8 kleuren gepland. Zo zullen er onder andere een gouden en zwarte Galaxy S8 verschijnen.

Samsung Galaxy S8 los kopen: hier moet je op letten

Heb je besloten om definitief voor de Galaxy S8 te gaan? Dan moet je met enkele zaken rekening houden. Je kunt ervoor kiezen een Galaxy S8 los te kopen of in combinatie met een abonnement. In dat laatste geval betaal je een vast maandelijks bedrag voor het toestel, bovenop de prijs van een mobiel abonnement. Dat levert een hoger maandbedrag op, al hoef je niet in één keer voor het toestel te betalen.

Kies je voor een losse Galaxy S8 met sim only-abonnement, dan kun je hierboven de beste aanbiedingen vinden. Met een sim only-abonnement heb je meer vrijheid om de bundels te vinden die bij jouw wensen passen.