Samsung Galaxy S8 los toestel prijs vergelijken

SIM ONLY DEAL

Nu €10 korting per maand op je Vodafone Red abonnement!
10GB data | onbeperkt bellen | onbeperkt sms'en
Naar aanbieding
Gesponsord
SIM ONLY DEAL
Nu €10 korting per maand op je Vodafone Red abonnement!
10GB data | onbeperkt bellen | onbeperkt sms'en
Goedkoopste Galaxy S8 aanbiedingen
10
deals gevonden bij
10
webshops
-
Prijsupdate: 43 minuten geleden
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
De aanbiedingen worden bijgewerkt

Samsung Galaxy S8 los kopen: dit moet je weten

De Samsung Galaxy S8 is op 29 maart aangekondigd tijdens een eigen evenement van het Koreaanse bedrijf, Samsung Unpacked. Het nieuwe vlaggenschip van het bedrijf is in twee versies uitgebracht: de Galaxy S8 en de wat grotere Galaxy S8 Plus.

Uitvoeringen van de Samsung Galaxy S8

Net zoals bij zijn voorgangers, de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, heeft Samsung wederom een kleine en een grote variant van de Galaxy S8 uitgebracht. Beide smartphones hebben dezelfde specificaties, met een aantal belangrijke verschillen. Zo is het scherm van de Galaxy S8 5,8 inch groot, terwijl die van de Galaxy S8 Plus een diagonaal van 6,2 inch heeft. De accucapaciteit van de Galaxy S8 omvat 3000 mAh, terwijl de accu van de Galaxy S8 Plus een capaciteit van 3500 mAh heeft. Daarnaast hebben beide smartphones een 'Infinity Display,' een scherm dat bijna naadloos in de omgeving opgaat doordat er bijna geen randen omheen zitten.

Uit de doos loopt de Galaxy S8 op Android 7.0 Nougat, met de Samsung-interface. Deze Android-skin heette vroeger TouchWiz, en heeft in de tussentijd een volledig nieuw uiterlijk gekregen dat meer lijkt op standaard Android. Daarnaast oogt het een stuk rustiger dan eerdere versies van de software.

Eén van de grootste vernieuwingen van de Galaxy S8 is de spraakgestuurde assistent Bixby. Deze kunstmatige intelligentie kan niet alleen allerlei taken voor je uitvoeren, maar ook een gesprek met je voeren. Bixby kan ook apps voor je openen, informatie voor je opzoeken of een route voor je plannen. Met de handige knop aan de zijkant kun je Bixby bovendien met één klik openen.

Prijzen van de Galaxy S8

De Galaxy S8 is tegenover zijn voorgangers een stukje duurder geworden. Zowel de kleine als de grotere variant van de smartphone zijn met een hogere adviesprijs in de markt gezet tegenover de Galaxy S7. De losse Galaxy S8 heeft een adviesprijs van 799 euro gekregen, terwijl je een losse Galaxy S8 Plus voor 899 euro in handen krijgt. In de praktijk zullen deze prijzen iets lager liggen: winkels zakken vaak na de releasedatum al snel met de adviesprijs.

Tips voor het kopen van een Samsung Galaxy S8

De Galaxy S8 is een behoorlijk prijzige smartphone, en is dus niet een aankoop die je zomaar doet. Immers is het toestel nóg een stukje duurder dan zijn voorganger, die ook al behoorlijk aan de prijs was. Wil je weten wat je precies kwijt bent als je een Galaxy S8 los of met abonnement neemt? Kijk dan in onze Galaxy S8 prijsvergelijker, waar je de kosten voor de hele looptijd van een abonnement én de laagste prijzen voor een los exemplaar kunt checken. Ga altijd na of je het maandbedrag kunt opbrengen en kies niet te snel voor lokkertjes of aanbiedingen die te goed lijken om waar te zijn.

Download onze app

Download onze app