Samsung Galaxy S9 los toestel kopen

Samsung Galaxy S9
8.5
Reviewscore
Kleur
Samsung Galaxy S9
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 399,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu scherp geprijsd!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9
64 GB
€ 399,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
3d

Samsung S9 los toestel kopen: dit moet je weten

De Samsung S9 is het toptoestel van Samsung voor 2018. Het voorkantvullende ‘Infinity Display’ is ook dit jaar weer aanwezig. Slechts aan de boven- en onderkant vind je kleine zwarte balken. Bovendien heeft de S9 een verbeterde camera die onder alle omstandigheden de perfecte foto schiet, dankzij het dynamische diafragma. Het toestel wordt in twee versies uitgebracht: de Samsung S9 en de wat grotere Samsung S9 Plus.

Inmiddels zijn er al diverse opvolgers van de Samsung S9 op de markt, zoals de Samsung S10, Samsung S10 Plus, de S20, S20 Plus en S20 Ultra en sinds 2021 ook de S21, S21 plus en de S21 Ultra. Met de Samsung S9 koop je dus al een wat ouder toestel.

Uitvoeringen van de Samsung S9

Net zoals bij zijn voorgangers, de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus, brengt Samsung wederom zowel een kleine als een grote variant uit. De twee smartphones hebben sterk vergelijkbare hardware, waaronder dezelfde chipset. Qua rauwe kracht weten ze elkaar dus te evenaren. Bovendien kun je bij beide toestellen kiezen uit zwart, blauw en lila paars. Toch zijn er ook verschillen in de twee Samsung S9-versies.

Zo is het scherm van de Samsung S9 5,8 inch groot, terwijl die van de Samsung S9 Plus een diagonaal van 6,2 inch heeft. Ook heeft de Samsung S9 Plus een iets grotere accu, omdat het toestel zelf natuurlijk groter is. Bovendien heeft de S9 Plus een dubbele camera, waarmee je nog mooiere foto’s kunt maken. Op de gewone Samsung S9 moet je het met slechts een enkele lens achterop doen.

Uit de doos loopt de Samsung S9 op Android 8.0 (Oreo), met de Samsung-interface. Deze Android-skin heet de Samsung Experience, en heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen dat meer lijkt op standaard Android. Wel voegt Samsung enkele extra functies toe, zoals Bixby en een verbeterde camera-app.

Prijzen van de Samsung S9 los toestel

Inmiddels zijn de prijzen voor deze telefoon flink gezakt. Winkels zakken vaak na de releasedatum al snel met de adviesprijs. Daarnaast zakken telefoons nog verder in waarde, wanneer nieuwere versies verkrijgbaar worden. Voor de meest actuele prijzen gebruik je daarom onze prijsvergelijker.

Je kunt ook de beste refurbished Samsung S9 aanbiedingen bekijken. Refurbished smartphones zijn opgeknapte toestellen. Het is anders dan tweedehands want refurbished smartphones zijn grondig nagekeken en opgeknapt voor ze weer de verkoop in gaan. Vaak worden bovendien authentieke onderdelen van de fabrikant gebruikt. Een refurbished toestel is daardoor soms niet van nieuw te onderscheiden.

Tips voor het kopen van een Samsung S9

De Samsung S9 is was tijdens de launch een behoorlijk prijzige smartphone, en is dus niet een aankoop die je zomaar doet. Immers is het toestel nóg een stukje duurder dan zijn voorganger, die ook al behoorlijk aan de prijs was. Wil je weten wat je precies kwijt bent als je een Samsung S9 los of met abonnement neemt? Kijk dan in onze Samsung S9 prijsvergelijker, waar je de kosten voor de hele looptijd van een abonnement én de laagste prijzen voor een los exemplaar kunt checken. Combineer het eventueel met een sim-only abonnement. Ga altijd na of je het maandbedrag kunt opbrengen en kies niet te snel voor lokkertjes of aanbiedingen die te goed lijken om waar te zijn.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu