Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View: grote tablet met lage resolutie

De Galaxy View is de nieuwe  18,4 inch-tablet van Samsung. De View is behalve met  een gigantisch scherm, ook voorzien van een handige, ingebouwde standaard en een accu van maar liefst 5700 mAh. Standaard draait de  Android-tablet op Android 5.1.1 (Lollipop), maar de kans is groot dat dit bij het verschijnen wordt aangepast naar Android Marshmallow.

De schermresolutie van de grote tablet is wat aan de lage kant, deze bedraagt  slechts  1920 bij 1080 pixels. De Galaxy View heeft verder 2GB aan RAM  en 32GB of 64GB aan uitbreidbaar intern geheugen. Foto’s schiet je  alleen  met de  2,1 megapixel-camera aan de voorkant. Bijzonder aan de tablet is de kromme standaard en het handvat, waarmee je het apparaat gemakkelijk verplaatst.

De Galaxy View in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

Hieronder vind je de belangrijkste features van de  Samsung Galaxy View, die vanaf het najaar van 2015 beschikbaar wordt in de Benelux.

  • Enorm 18,4 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • Vlotte 1,6GHz octacore-processor en 2GB aan werkgeheugen
  • 32GB aan intern opslaggeheugen, uitbreidbaar tot 128GB met een micro-sd-kaartje
  • Accu met een capaciteit van 5700 mAh

Meer over de Samsung Galaxy View

De Samsung Galaxy View is net als andere Samsung-tablets voorzien van Android met de  TouchWiz-schil. Hierdoor zijn niet alleen Google-, maar ook Samsung-apps als Multi Window en ChatON vooraf geïnstalleerd. De Exynos 7580 octacore-processor (1,6GHz) zorgt ervoor dat alle apps soepel  draaien.

Met een formaat van 451,8 bij 275,8 bij 11,9 millimeter is de Galaxy View  een reus onder de tablets. De relatief lage schermresolutie van 1920 bij 1080  pixels zorgt echter voor een lage  pixeldichtheid  van  slechts 120 ppi. Dit zorgt ervoor dat je de tablet niet snel als extra beeldscherm zult gebruiken voor bijvoorbeeld het afspelen van video’s.  Gelukkig kun je met de accucapaciteit van 5700 mAh wel rekenen op redelijk wat speeltijd. De accu gaat circa 8 uur mee als je video’s bekijkt.

samsung galaxy view

De Galaxy View is verder voorzien alleen voorzien van een frontcamera van 2,1 megapixels. De camera aan de achterkant is achterwege gelaten. Foto’s sla je op in het geheugen van 32GB of 64GB, dat verder met een micro-sd-kaartje uit te breiden is tot 128GB mocht je meer ruimte nodig hebben voor bestanden, apps en games.

Samsung Galaxy View

Samsung Galaxy View prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy View prijzen. Bekijk alle Samsung producten.

Alle Samsung producten

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's