De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy Watch Active prijzen vergelijken

Samsung Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Watch Active
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
Conditie
1 resultaten vanaf € 184,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S24
Vodafone
Tot €200 extra inruilwaarde
  • Bij inruil van je oude toestel
  • Inclusief 5G internet
  • Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Watch Active
27 mm
€ 184,99
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

De Samsung Galaxy Watch Active prijzen vergelijken voordat je er één aanschaft is altijd een goed idee. Gelukkig gaat dat heel eenvoudig op deze pagina. Deze smartwatch is al iets ouder, uit 2019, maar gaat nog steeds erg goed mee. We vertellen je precies waar je op moet letten als je een Samsung Galaxy Watch Active kopen wil.

Draait op Tizen, niet op Wear OS

Samsung heeft een eigen OS genaamd Tizen en daarop draaiden alle smartwatches van dit merk, totdat de Galaxy Watch 4 uitkwam. Die draait namelijk op Wear OS. Tizen functioneert echter heel erg goed en komt met duizenden apps. Zo kun je uiteraard je sportactiviteiten tracken en spotify bedienen via je horloge. 

Let wel op. Doordat Samsung inmiddels van Tizen is afgestapt, krijgt het nog maar tot en met 2023 updates. Daarna zal het systeem uiteindelijk verouderd raken. Wanneer Tizen zo verouderd en achterhaald is dat het niet meer fijn is om te gebruiken, is lastig te voorspellen. De technologie wordt echter continu beter en een systeem dat niet meer bijgehouden wordt, komt snel achterop te liggen. Na 2023 is dit dus een kwestie van tijd voor Tizen.

Voor wie is deze smartwatch geschikt?

De Active is al een wat oudere smartwatch, daardoor is de prijs ook al wat gezakt. Qua specs valt er eigenlijk niets te klagen, zelfs niet nadat de watch al enkele jaren verkrijgbaar is. Dat maakt het nu een uitstekende deal voor mensen die hun activiteiten willen tracken. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van hardlooprondjes, stappenteller, GPS-functie en meer. 

Voor het bijhouden van de gezondheid is hij wat minder geschikt, zo heeft dit model bijvoorbeeld geen bloeddrukmeter, dat de Galaxy Watch Active 2 wel heeft.

Daarnaast is dit een uitstekend horloge voor mensen die niet zeker weten of een smartwatch wat voor hen is. Door de lage prijs kun je er als het ware één proberen. Vind je het toch niks, dan heb je gelukkig niet zoveel geld uitgegeven. Vind je het geweldig? Dan heb je met deze een fijne smartwatch waar je in ieder geval tot en met 2023 wat aan hebt. Je kunt daarna (of eerder) altijd nog een nieuwere kopen.

Zo gebruik je de prijsvergelijker

De prijsvergelijker maakt het zeer eenvoudig om het goedkoopste aanbod te vinden. Die staat namelijk automatisch bovenaan. Met de filteropties zorg je ervoor dat je alleen het aanbod ziet dat voor jou relevant is. 

Als je de beste deal te pakken hebt, klik je eenvoudig door naar de website van de aanbieder. Daar plaats je dan je bestelling tegen de prijs die jij gevonden hebt.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu