Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
4.5 inch
Camera
5 megapixel
Prijs

Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition kopen

Je kunt best veel aanmerken op hoe de Xcover-serie van Samsung eruitziet. Mooi is anders, maar stevig zijn deze speciale buitentoestellen wel. Of je de Xcover 3 nu van een gebouw gooit of er per ongeluk met je auto overheen rijdt, hij blijft wel heel. Bovendien is hij stof- en waterdicht, wat hem perfect maakt voor de actieve gebruiker.

Het toestel blijft qua specificaties wel wat achter. Zo heeft een 4,5 inch-scherm een resolutie van slechts 800 bij 480 pixels, en is de accu met 2200 mAh ook niet om over naar te schrijven. Aan de andere kant kun je het geheugen wel uitgebreiden met micro-sd, en heb je natuurlijk wel een telefoon die praktisch onverwoestbaar is.

Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition-prijs

De Samsung Galaxy Xcover 3 heeft inmiddels een eigen 'value edition' gekregen, die een adviesprijs kreeg van 228 euro. Inmiddels is die prijs al onder de 200 euro gezakt, dus ben je goedkoop uit als je de Galaxy Xcover 3 wil kopen.

Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition met abonnement

Koop je de Samsung Galaxy Xcover 3 met abonnement, dan ben je nog goedkoper uit. De Galaxy Xcover 3-prijs is dan goedkoper, omdat je de prijs van de telefoon combineert met je bundel.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app