Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
13 megapixel

Samsung Galaxy Xcover 4 kopen - wat je moet weten over dit toestel

De Samsung Galaxy Xcover 4 is dan misschien niet het mooiste toestel dat het er, maar hij wel tegen een stootje. De ijzersterke behuizing maakt dit apparaat perfect voor bouwvakkers of sporters die vaak buiten zijn. Zo kun je het makkelijk van grote hoogte laten vallen, en maakt het niet uit als dit toestel uit je broekzak glijdt, want hij is niet stuk te krijgen.

Daar staat wel tegenover dat het niet het beste toestel op de markt is. De Galaxy Xccover 4 doet wat hij moet doen, maar is bovenal een midrange-telefoon met bijbehorende specificaties. Zo heeft het 5 inch-scherm een resolutie van 1280 bij 720 pixels, heeft de quadcore-chip een kloksnelheid van 1,4 GHz, en zit er 16GB opslagruimte op het apparaat. Van de andere kant is dat geheugen wel uit te breiden, en draait het toestel uit de doos op Android 7.0.

Samsung Galaxy Xcover 4-prijs

De Galaxy Xcover 4 is de opvolger van de Xcover 3 die inmiddels alweer uit 2015 stamt. Dit toestel heeft een adviesprijs van 249 euro. Het toestel stamt uit begin 2017, maar als je wat langer wil wachten om de Xcover 4 te kopen wordt de prijs vanzelf weer goedkoper.

Samsung Galaxy Xcover 4 met abonnement

Wil je de Samsung Galaxy Xcover 4 kopen, maar er niet meteen veel geld aan uitgeven? Overweeg dan een Galaxy Xcover 4 met abonnement te kopen. Bij een abonnement betaal je bovenop je bel- en databundel ook nog maandelijks de kosten van de telefoon, maar dat is vaak goedkoper dan wanneer je de smartphone los koopt. Kijk in onze Samsung Galaxy Xcover 4 prijsvergelijker om te kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app