Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy Young

Samsung Galaxy Young: fraaie budgetsmartphone voor iedereen

De Galaxy Young is één van de bekendste budgetsmartphones van het eveneens bekende Zuid-Koreaanse merk Samsung. De Galaxy Young is lekker compact en biedt genoeg kracht om lekker mee te WhatsApp’en, browsen en Facebook’en. Daarnaast draait de Galaxy Young op Android 4.1.2 Jelly Bean, waardoor het toestel vrijwel alle Android-apps ondersteunt.

De smartphone heeft, net als vrijwel alle andere Samsung-toestellen, een grote homeknop die je goed kunt indrukken. Aan de rechterkant van de knop is de terugknop te vinden, aan de linkerkant vind je de optietoets om meer functies in Android op te roepen. Met het kenmerkende Samsung-design is de Galaxy Young een ideale budgetsmartphone voor jong en oud. Lees ook over de opvolger van het toestel, de Samsung Galaxy Young 2.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Young in vogelvlucht

De Samsung Galaxy Young is een kleine en compacte Android-smartphone die geschikt is voor Android-liefhebbers die niet al te veel geld willen spenderen. Hieronder hebben we de belangrijkste features van het toestel voor je uitgelicht.

  • Compact 3,2 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • Vlotte 1GHz dualcore-processor en 768MB aan werkgeheugen
  • 4GB opslag voor apps en media, eventueel uit te breiden met een geheugenkaartje
  • 3,15 megapixel-camera aan de achterzijde, zonder ledflitser

Meer over de Galaxy Young

galaxy-young2

De Galaxy Young is voorzien van 3,2 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Dat is niet heel hoog, maar voldoende om de meeste apps fijn te gebruiken. De lage resolutie zorgt er ook voor dat de accu niet zo snel leeg gaat. Verder beschikt de Galaxy Young over een 1GHz dualcore-processor, 768MB aan werkgeheugen en 4GB aan interne opslagruimte dat met een micro-sd-kaart kan worden uitgebreid. Handig als je het micro-sd-kaartje al hebt uit een andere telefoon: zo heb je direct jouw bestanden op de Galaxy Young.

Foto’s schieten doe je met de 3,15 megapixel-camera. Er is geen camera aan de voorzijde, dus selfies zul je met de camera aan de achterzijde moeten maken. Vanuit de doos draait de smatphone op het rappe Android 4.1.2 Jelly Bean en de accu van 1300 mAh zorgt ervoor dat je gemakkelijk het einde van de dag haalt. 4G-netwerken worden niet door de Galaxy Young ondersteund, maar 3G-netwerken wel. Er is zelfs een dualsim-versie beschikbaar, voor gebruik met twee simkaarten. Handig als je de telefoon zowel zakelijk als persoonlijk wilt gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Young

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu