De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy Z Fold 2 los toestel prijs vergelijken

Samsung Galaxy Z Fold 2
8.5
Reviewscore
Kleur
Samsung Galaxy Z Fold 2
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Kleur
Conditie
Levertijd
3 resultaten vanaf € 850,00
Gesponsord
Samsung Galaxy Z Fold5
KPN
Tot €10 korting per maand!
  • Gratis 5G internet
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Extra voordeel met KPN thuis
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Z Fold 2
Samsung Galaxy Z Fold 2
256 GB5G
€ 850,00
2 jaar garantie
Joeps
9.6
Joeps
1d
Samsung Galaxy Z Fold 2
Samsung Galaxy Z Fold 2
256 GB5G
€ 1.049,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
1d

Sinds eind september 2020 ligt de Samsung Galaxy Z Fold 2 in de winkel. Een vouwbaar toestel met een scharnier in het midden en zeer krachtige hardware. Daardoor een Samsung Galaxy Z Fold 2 los toestel ook een flink prijskaartje. Bij de lancering kostte hij namelijk maar liefst 1999 euro. Gelukkig is de prijs inmiddels flink gezakt, het feit dat inmiddels de Z Fold 3 ook is gelanceerd, kan daar zeker mee te maken hebben. Voor de meest actuele prijzen check je onze prijsvergelijker.

De Samsung Galaxy Z Fold 2 los toestel: hier moet je op letten

Doordat de Samsung Galaxy Z Fold 2 los toestel een scharnier heeft, is hij niet stof- en waterdicht. Ook is het geheugen niet uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Als de aanwezige 256GB opslagcapaciteit niet genoeg is, kun je natuurlijk gebruik maken van clouddiensten.

De smartphone is niet goedkoop. Als je een los toestel koopt, kan je bankrekening daarom een flinke deuk krijgen. Je kunt natuurlijk ook voor een toestel met abonnement kiezen, maar dan krijg je zeker te maken met een BKR registratie, aangezien je die al krijgt vanaf een toestelwaarde vanaf 250 euro. 

Is deze smartphone toekomstbestendig?

Zeker weten. Voor de prijs krijg je natuurlijk ook uitstekende hardware. Namelijk maar liefst 12GB RAM geheugen, 5G-connectie, een grote batterij en meer. Daarnaast heeft Samsung een uitstekend updatebeleid. Zij ondersteunen hun toestellen maar liefst vier jaar. Tot tenminste september 2024 blijf je dus helemaal up to date. Dat is langer dan bij toptoestellen van veel andere merken. Je kunt echter beter de Fold 3 kopen, die is beter en goedkoper.

Voor wie is dit toestel geschikt?

Doordat de Samsung Galaxy Z Fold 2 los toestel in principe een twee keer zo groot scherm heeft, is het een stuk makkelijker om te multitasken. Zo heb je bijvoorbeeld je mail open op je linkerhelft, terwijl je aan het appen bent op je rechter scherm. Dat maakt dit toestel handig voor mensen die graag een groter scherm gebruiken of meerdere apps tegelijkertijd willen draaien. 

Hoe gebruik ik de prijsvergelijker?

In de prijsvergelijker staat de voordeligste prijs altijd bovenaan. Gebruik de filteropties om precies het juiste toestel te vinden. Denk aan nieuw of refurbished en welke kleur. Eenmaal de beste deal gevonden? Klik dan op de groene knop naast de prijs. Op de website van de aanbieder voltooi je de bestelling.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu