De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Gear S

3

Gear S: smartwatch werkt samen met Samsung-toestellen

De Samsung Gear S is een smartwatch die niet op Android Wear draait, maar op Tizen, een platform dat Samsung zelf heeft ontwikkeld. Zodoende werkt het slimme horloge alleen met enkele toestellen van Samsung. Het meest opvallende aan de smartwatch is het gebogen display, dat 2 inch meet en een relatief hoge resolutie van 480 bij 360 pixels heeft. Bovendien is het een amoled-scherm, waardoor je in de buitenlucht ook gemakkelijk de tijd, notificaties en teksten kunt aflezen.

Wat de Gear S ook speciaal maakt, is het feit dat de smartwatch ondersteuning heeft voor 3G. Hierdoor kun je gesprekken voeren en berichten verzenden, ook als je niet in de buurt van je smartphone bent.

Het virtuele toetsenbord ondersteunt maar liefst 69 talen, zodat je gemakkelijk in de gewenste taal bijvoorbeeld een sms’je stuurt. De Gear S heeft daarnaast een ingebouwde weer-app, contacten-app, agenda, muziekspeler en S Health, de gezondheids-app van Samsung die je stappen, activiteiten en hartslag kan meten.

Lees verder na de advertentie.

Aangezien het apparaat beschikt over een gps-module kun je een rondje gaan hardlopen en vervolgens precies zien welk parkoers je hebt afgelegd. Bij veel andere smartwatches moet je daarvoor ook nog je smartphone meesjouwen, wat het nut van een wearable wat ons betreft verslaat. Het maakt de Gear S tot een aantrekkelijke keuze voor wie al beschikt over een Samsung-toestel en op zoek is naar een mooie smartwatch met veel functies.

Gear S release en prijzen

De Samsung Gear S is sinds het derde kwartaal van 2014 verkrijgbaar in Nederland en België. Het apparaat heeft veel functies, maar daardoor ook een fikse adviesprijs: 399 euro. Momenteel zijn er gelukkig al wel webshops die de Gear S goedkoper aanbieden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Gear S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu