Social media winactie: maak kans op een rugzak van OnePlus

Winnen maar: een OnePlus Urban Traveler-rugzak t.w.v. €79

Ontdek de nieuwe Urban Traveler-rugzak van OnePlus. Deze rugzak is erg licht en heeft een mooi strak design. Bovendien heeft de rugzak genoeg opbergruimte, terwijl talloze kleinere vakken je helpen bij het organiseren van je dag. Handig voor naar je werk wanneer je je laptop moet meenemen, of als je straks weer met de trein naar school gaat. De stof is zowel spatwater- als krasbestendig; wel zo fijn wanneer je door de regen moet fietsen.

Kun jij wel zo’n rugzak gebruiken? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen er één weggeven!

Zo maak je kans:

Wil jij kans maken op deze te gekke rugzak? Lees dan snel verder.

  1. Like deze Instagram-post;
  2. Maak extra kans door @androidplanet.nl én @oneplus_bnl te volgen op Instagram;
  3. Laat in de reacties onder de post weten, wat de eerste trip wordt met deze rugzak op je rug!

De actie loopt tot en met zondag 1 augustus 2021 en daarna kiezen wij volledig willekeurig de winnaar of winnares. Deze rugzak is gesponsord door OnePlus.


Algemene voorwaarden:

Deelname aan de actie is voor iedereen die in Nederland of België woont. De winactie loopt van 26 juli t/m 1 augustus 2021. Na 1 augustus kan er niet meer aan de actie worden deelgenomen. Je doet mee aan de winactie als je gedurende de actieperiode de social media post op de Instagrampagina van Android Planet liked waarin de winactie wordt aangekondigd.

Bovendien maak je extra kans wanneer je het Android Planet en OnePlus-account volgt. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd en de persoon moet binnen 48 uur reageren om de prijs te claimen, anders wordt willekeurig een andere winnaar gekozen. Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de winactie kun je contact opnemen met Android Planet via een rechtstreeks bericht op Instagram.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's