Social media winactie: kans op een OPPO Band

Winnen maar: OPPO Band t.w.v. €69

OPPO heeft net een gloednieuwe OPPO Band uitgebracht en wij geven er eentje weg! De Band kan onder andere continue het zuurstofniveau van het bloed meten. Ook is er een functie aanwezig die gespecialiseerd is in het opsporen van slaapproblemen. Daarnaast is een hartslagmeter aan boord, meet je je gezette stappen en krijg je natuurlijk notificaties binnen van de apps die jij zelf uitgekozen hebt!

Deze tracker biedt tot slot 12 work-outmodi aan en diverse andere handige functies, die perfect helpen bij een actieve en snelle levensstijl. Bij normaal dagelijks gebruik gaat deze wearable makkelijk tig dagen mee en opladen gaat uiteraard makkelijk en snel.

Zo maak je kans:

Wil jij kans maken op deze te gekke smartwatch? Lees dan snel verder.

  1. Like deze Instagram post
  2. Volg @androidplanet.nl én @opponederland op Instagram als je dat nog niet doet
  3. Laat in de reacties onder de Instagrampost weten waarom de OPPO Band jouw ultieme wearable is! 
Oppo

De actie loopt tot en met zondag 16 mei 2021 en daarna kiezen wij random de winnaar of winnares. Deze smartwatch is gesponsord door OPPO!


Algemene voorwaarden:

Deelname aan de actie is voor iedereen die in Nederland of België woont. De winactie loopt van 10 t/m 16 mei 2021. Na 16 mei kan er niet meer aan de actie worden deelgenomen. Je doet mee aan de winactie als je gedurende de actieperiode reageert op de social media post op de Instagrampagina’s van Android Planet waarin de winactie wordt aangekondigd en je het Android Planet en OPPO account volgt. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd en de persoon moet binnen 48 uur reageren om de prijs te claimen, anders wordt willekeurig een andere winnaar gekozen. Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot de winactie kun je contact opnemen met Android Planet via een rechtstreeks bericht op Instagram.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's