Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sony LinkBuds

7,5

De Sony LinkBuds zijn unieke oordopjes, waarbij de gehoorgang volledig vrij is. Zo kun je muziek luisteren én mis je niks van de omgeving. Meer weten? Hier lees je alles over de Sony LinkBuds!

Lees verder na de advertentie.

Sony LinkBuds specificaties

Benieuwd naar onze ervaringen met deze draadloze oordopjes, dan check je natuurlijk de Sony LinkBuds review. De dopjes zijn klein van stuk, waardoor ze slechts tot 5,5 uur meegaan op een enkele acculading. Het meegeleverde opbergdoosje bevat nog wel een ingebouwde accu, waarmee je de LinkBuds tot twee keer toe volledig kunt opladen.

Het design heeft wat weg van een donut en dat zorgt ervoor dat de gehoorgang volledig open is. Zo kun je je niet volledig afsluiten van de buitenwereld en ook actieve ruisonderdrukking is bijvoorbeeld niet aanwezig, een gewaagde keuze van Sony in deze prijsklasse.

Met de eigen Sony Headphones Connect-app stel je van alles in. Zo kun je aan de slag met de equalizer of de bediening van de dopjes. Tik je er twee of drie keer op dan verhoog of verlaag je bijvoorbeeld het volume of skip je een nummer. Je kunt trouwens ook gewoon op je slaap of bovenkant van je wang tikken, vrij uniek en ideaal.

Conclusie review Sony LinkBuds:

De Sony LinkBuds zijn een klasse apart, wat komt door specifieke keuzes die zijn gemaakt. Je helemaal afsluiten van de buitenwereld is niet mogelijk, want actieve ruisonderdrukking ontbreekt. In deze prijsklasse is dat eigenlijk een no-go, maar aan de andere kant ben je je wel een stuk bewuster van de omgeving.

Doordat de dopjes vederlicht en klein zijn, is de accuduur hooguit voldoende. De geluidskwaliteit is echter prima en de bediening verdient een grote plus. Al met al zullen deze dopjes zeker niet iedereen aanspreken, maar laat Sony toch maar weer eens zien dat het ook anders kan dan het volgen van de gebaande paden.

Sony LinkBuds specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.2
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 6 uur
Batterijduur inclusief doosje 18 uur
Opladen via Kabel

Type en uiterlijk

Type In-ear
Klankkast Open
Gewicht 8gram

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Nee
Spraakcommando's
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IPX4
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Nee
Stofdicht
Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Releasedatum 19 februari 2022

Sony LinkBuds deals

Sony LinkBuds

€ 135,99

1 dag

Bekijk bij Coolblue
Coolblue

Sony LinkBuds

€ 139,00

1 dag

Bekijk bij Expert
Expert

Sony LinkBuds

€ 139,18

1 dag

Bekijk bij BCC
BCC

Sony LinkBuds

€ 146,00

1 dag

Bekijk bij Art & Craft
Art & Craft
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony LinkBuds

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu