Sony SmartBand Talk

1/1

Sony SmartBand Talk: slimme polsband met stembediening

De SmartBand Talk is de opvolger van de Sony SmartBand die begin 2014 verscheen. De Talk is wederom een slimme polsband, maar wel eentje die is voorzien van een gebogen 1,4 inch e-ink-display. Het display is energiezuinig, maar wel nog goed zichtbaar en afleesbaar. Via de SmartBand Talk kun je je Lifelog-activiteiten volgen, berichten lezen en de tijd checken.

Daarnaast is de SmartBand Talk voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker voor een snelle belfunctie waarmee je tegen je beller kunt praten en hem kunt horen door middel een krachtige speaker. Via de geïntegreerde Voice Control-technologie van Sony wijs je jouw eigen geluiden toe aan mijlpalen van je leven en kun je je stem gebruiken om specifieke functies van je smartphone te bedienen.

Lees verder na de advertentie.

Verder zijn er ingebouwde sensoren die registreren hoe en hoeveel je beweegt om zo een nauwkeurig overzicht samen te stellen van je dagelijkse fysieke activiteit. De SmartBand Talk is waterdicht (IP68-gecertificeerd) en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De verkoopadviesprijs bedraagt 160 euro.

Sony SmartBand Talk

Sony SmartBand Talk prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony SmartBand Talk prijzen. Bekijk alle Sony producten.

Alle Sony producten

Lees verder na de advertentie.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's