Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Sony SmartBand Talk

Sony SmartBand Talk
Scherm 2 inch

Sony SmartBand Talk: slimme polsband met stembediening

De SmartBand Talk is de opvolger van de Sony SmartBand die begin 2014 verscheen. De Talk is wederom een slimme polsband, maar wel eentje die is voorzien van een gebogen 1,4 inch e-ink-display. Het display is energiezuinig, maar wel nog goed zichtbaar en afleesbaar. Via de SmartBand Talk kun je je Lifelog-activiteiten volgen, berichten lezen en de tijd checken.

Daarnaast is de SmartBand Talk voorzien van een ingebouwde microfoon en speaker voor een snelle belfunctie waarmee je tegen je beller kunt praten en hem kunt horen door middel een krachtige speaker. Via de geïntegreerde Voice Control-technologie van Sony wijs je jouw eigen geluiden toe aan mijlpalen van je leven en kun je je stem gebruiken om specifieke functies van je smartphone te bedienen.

Verder zijn er ingebouwde sensoren die registreren hoe en hoeveel je beweegt om zo een nauwkeurig overzicht samen te stellen van je dagelijkse fysieke activiteit. De SmartBand Talk is waterdicht (IP68-gecertificeerd) en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De verkoopadviesprijs bedraagt 160 euro.

Pluspunten SmartBand Talk

  • Simpel maar functioneel design
  • Altijd te dragen
  • Waterdicht

Minpunten SmartBand Talk

  • Display van lage kwaliteit
  • Is weinig functioneel

Sony SmartBand Talk video

Laatste berichten

Sony onthult nieuwe smartphones, wearables en compacte tablet op IFA

Sony onthult nieuwe smartphones, wearables en compacte tablet op IFA

Nieuws Als verwacht heeft Sony vandaag tijdens zijn  persconferentie in aanloop naar de IFA de Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia E3, SmartWatch 3 en de SmartBand…