Sony SmartWatch 2

6

Smartwatch 2: Sony’s slimme digitale horloge

De Smartwatch 2 is Sony’s twee poging om een slim digitaal horloge te maken dat is te koppelen met een Android-smartphone. Deze smartwatch is via nfc of bluetooth te koppelen met een telefoon en toont de tijd, binnenkomende gesprekken, tweets, mails en sms’jes op het kleine 1,6 inch-scherm (220 bij 176 pixels). Het is een van de betere Android smartwatches uit 2013. Lees ook meer over zijn kleinere broertje, de Sony SmartBand.

Het horloge heeft een verwisselbare polsband en is 9 millimeter dik. Het design heeft veel weg van Sony’s Xperia-telefoons dankzij de aluminium strip rondom en de powerknop aan de rechter zijkant. De ingebouwde accu houdt het bij normaal gebruik zo’n drie dagen vol.

Lees verder na de advertentie.

In tegenstelling tot de Galaxy Gear beschikt de Smartwatch niet over een ingebouwde speaker, camera of microfoon. Daardoor kun je dus niet direct met het horloge telefoneren of foto’s schieten; daarvoor moet je je smartphone bij de hand hebben.

We hebben we Sony SmartWatch 2 uitgebreid getest en een review over de smartwatch geschreven. De conclusie van deze review lees je hieronder.

Alles bij elkaar genomen is de Smartwatch 2 toch voornamelijk een fraai vormgegeven gadget. Het is handig om even snel nieuwe meldingen in te zien, maar met hetzelfde gemak haal je je smartphone uit je broekzak of tas. Om een telefoongesprek te voeren of berichten te verzenden heb je die immers toch nodig. Daarbij is zowel het aanbod als de functionaliteit van de apps die momenteel beschikbaar zijn mager. Smartwatches hebben wat ons betreft toekomst, maar niet in deze beperkte vorm.

Sony SmartWatch 2 specs

Connectiviteit

Mobiel internet
Nee

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony SmartWatch 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu