De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony WF-XB700

1/5

Nieuws

Laatste update: 5 maanden geleden

De WF-XB700’s van Sony zijn draadloze oordopjes die je koopt voor een interessante prijs. Tevens staan ze bekend om hun goed aanwezige bas.

Lees verder na de advertentie.

Sony WF-XB700 oordopjes

Sony WF-XB700

Fabrikant Sony is een Manusje van Alles en richt zich op allerlei productcategorieën. Zo kun je er natuurlijk terecht voor bijvoorbeeld televisies, camera’s en smartphones. Ook op audio-gebied heeft het bedrijf van alles te bieden. Daarbij is het assortiment zo groot dat je ook met een lager budget prima terecht kunt bij het merk.

De WF-XB700’s zijn daar een voorbeeldje van. Deze draadloze oordopjes pik je inmiddels op voor zes á zeven tientjes. Het gaat om zogenaamde in-ear oortjes, die je gehoorgang volledig afsluiten. Over het design valt te twisten, maar wel zijn de oordopjes spatwaterdicht. De oordopjes staan bekend om de grote hoeveelheid bas die aanwezig is, iets om dus op te letten bij aanschaf.

Uiteraard bevatten de dopjes een ingebouwde accu waardoor je urenlang muziek kunt luisteren of gesprekken kunt voeren. Het meegeleverde doosje laad je op via een kabeltje, want ook die bevat een ingebouwde accu. Zo laad je de WF-XB700-dopjes nog een paar keer extra op.

Sony WF-XB700 vergelijken

Op zoek naar de beste draadloze oordopjes, maar nog niet zeker van je keuze? Dat kunnen we begrijpen. We hebben een uitgebreide review geschreven waarin we de WF-XB700 met 7 andere draadloze oordopjes vergelijken. Check de beste draadloze oordopjes review op onze website waarin we diep ingaan op de belangrijkste eigenschappen en aandachtspunten bij het kopen van draadloze oordopjes.

Sony WF-XB700 specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.0
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 6 uur
Batterijduur inclusief doosje 18 uur
Opladen via Kabel

Type en uiterlijk

Type In-ear
Klankkast Gesloten

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Nee
Spraakcommando's
Nee
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IPX4
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Nee
Stofdicht
Nee
Fabrieksgarantie 1 jaar
Releasedatum 21 april 2020

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony WF-XB700

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu