De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

De Sony Xperia 5 IV kopen? Hier vind je de beste deals

Sony Xperia 5 IV
Kleur
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
7 resultaten vanaf € 1.036,00
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €7,50 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €11,50 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 5 IV 
128 GB5G
€ 1.036,00
2 jaar garantie
Mobiel.nl
9.1
Mobiel.nl
1d
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 5 IV 
128 GB5G
€ 1.036,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.2
Belsimpel
1d
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 5 IV 
128 GB5G
€ 1.049,00
2 jaar garantie
Bol.com
6.1
Bol.com
1d
Sony Xperia 5 IV
Sony Xperia 5 IV 
128 GB5G
€ 1.049,00
2 jaar garantie
Coolblue
9.1
Coolblue
1d

De Sony Xperia 5 IV kopen is niet goedkoop, daarom helpt het om de prijsvergelijker te gebruiken om de beste deal te vinden. Daardoor bespaar je mogelijk vele euro’s terwijl je wel precies hetzelfde product in huis haalt. Op deze pagina vind je niet alleen onze prijsvergelijker maar ook wat essentiële informatie wanneer je de Sony Xperia 5 IV kopen wil. Lees daarom snel verder.

Voor wie is de Sony Xperia 5 IV kopen geschikt?

De betere modellen in de Sony Xperia-lijn staan er om bekend om prijzig te zijn. Daarvoor krijg je wel een zeer high end toestel, dat makkelijk kan meekomen met toptoestellen van andere merken

Als je de Sony Xperia 5 IV koopt, ben je dus zeker op zoek naar een zeer high end telefoon en ook bereid om daarvoor te betalen. De krachtige processor kan met gemak de zwaarste taken aan en op het goede scherm ziet alles er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit. Qua hardware kun je dus wel even vooruit. Helaas krijgt deze telefoon niet net zo lang software- en beveiligingspatches als sommige concurrenten.

Sony Xperia 5 IV kopen als los toestel of toch met abonnement? 

De Sony Xperia 5 IV los toestel kopen is aan de prijzige kant, je betaalt namelijk in één keer het hele bedrag. Je weet zo echter wel waar je aan toe bent en bovendien zijn je maandelijkse kosten dan ook lager dan bij een abonnement. Je houdt dan maandelijks meer geld over voor andere dingen en dat kan ook erg lekker zijn. Je spaarrekening loopt echter wel een flinke deuk op, maar dat kun je natuurlijk ook weer aanvullen. 

Met abonnement

Als je voor een Sony Xperia 5 IV met abonnement gaat, hoef je nu niet direct het hele bedrag af te tikken. Op die manier houd je nu wat meer geld over, maar je maandlasten zijn hoger. Je betaalt het toestel immers in termijnen af. 

Omdat dit feitelijk gezien wordt als een lening, krijg je ook een BKR-registratie. Dat is niet zo erg, maar kan wel vervelend zijn als je binnen twee jaar een hypotheek wil aanvragen. Je kunt dan namelijk een stuk minder lenen. 

Met abonnement haal je natuurlijk het meeste uit je toestel, maar de ene optie is niet per se beter dan de andere. Wat je kiest heeft vooral met je eigen persoonlijke voorkeuren te maken. 

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker vind je eenvoudig de goedkoopste aanbiedingen. Die staan namelijk altijd bovenaan. Let erop dat de goedkoopste aanbiedingen ook automatisch gelden voor de minst uitgebreide toestellen, dus met het minste opslagruimte en dergelijke.

Door de filteropties te gebruiken, zorg je ervoor dat je alleen het aanbod te zien krijgt dat jou ook daadwerkelijk interesseert. Je vindt de beste deal dan nog makkelijker.

Als je eenmaal de beste deal van dit moment gevonden hebt, klik je eenvoudig op de aanbieding. Je komt dan automatisch op de juiste pagina van de webshop terecht. 

Daar bestel je jouw nieuwe Sony Xperia 5 IV zoals je gewend bent. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's