Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sony Xperia C3

Sony Xperia C3: Sony’s eerste selfie-smartphone

De Xperia C3 van Sony is een heuse selfie-smartphone die speciaal is ontworpen om foto’s met de frontcamera te schieten. De 5 megapixel-camera aan de voorzijde is flink groter dan bij de gemiddelde smartphone en er is ook een led-flitser beschikbaar. Hierdoor kun je ook selfies met de flitser maken, om zo toch nog een goed kiekje te schieten terwijl het donker is.

Selfies tijdens het stappen is dus voortaan ook geen probleem meer. Daarnaast levert Sony enkele speciale selfie-apps met de smartphone, waaronder een camera-app waarmee zij filters en effecten kunnen toevoegen terwijl ze een selfie maken.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia C3 is verder voorzien van een 5,5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslagruimte dat met een micro-sd-kaartje uitbreidbaar is en een 1,2GHz quadcore-processor van Qualcomm. De achterzijde beschikt over een 8 megapixel-camera en het toestel meet 156 bij 78,5 bij 7,6 millimeter. Het gewicht komt neer op z’n 150 gram, dat mede wordt veroorzaakt door de accu van 2500 mAh. Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.4, maar naderhand werd het bijgewerkt naar Android Lollipop.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia C3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu