Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Sony Xperia C4

Sony Xperia C4
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel

Sony Xperia C4: interessante selfiesmartphone

De  Xperia C4 is een interessant  midrange toestel  van Sony die opvalt  door de frontcamera. Die beschikt namelijk over een led-flitser, net als de camera aan de achterzijde. De Sony Xperia C4 wordt verder aangestuurd door een 64-bit 1,7GHz octacore-processor met 2GB aan werkgeheugen. Standaard is er 16GB opslag aanwezig, waarvan ongeveer 10GB beschikbaar is voor de gebruiker.

Foto`s schiet de C4 met de 13 en 5 megapixel-camera, die zich respectievelijk aan de achter- en voorkant van het toestel bevinden. Het scherm van de Xperia C4 meet 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De batterij heeft een capaciteit van 2600 mAh en staat garant voor een standby-tijd van 682 uur.

De Sony Xperia C4 in vogelvlucht

De Sony Xperia C4 valt op door het grote scherm, de selfiecamera en vlotte interne hardware. Ook is het toestel voorzien van Android 5.0 (Lollipop). De belangrijkste features van de smartphone hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels
  • 1,7GHz octacore-processor en 2GB werkgeheugen
  • 13 en 5 megapixel-camera voor het maken van foto’s
  • 2600 mAh-accu voorziet het toestel van stroom

Meer over de Sony Xperia C4

Sony Xperia C4Met de afmetingen van 150 bij 77 bij 7,9 millimeter is de Sony Xperia C4 vrij fors, maar met een gewicht van 147 gram wel lekker licht. Door het 5,5 inch-scherm is het toestel lastig met één hand te bedienen; het is dus aan te raden om de C4 met twee handen vast te pakken. Uit de doos draait de Xperia C4 op Android 5.0 (Lollipop), een recente versie van het mobiele besturingssysteem. Lollipop voegt onder meer het fraaie Material Design toe, waardoor de interface van de C4 een totaal andere look heeft.

Ook nieuw zijn de verbeterde notificaties, die voortaan ook op het homescherm worden weergegeven. Daarnaast is de Sony Xperia C4 voldoende toekomstig bestendig. Het toestel kan overweg met 4G, bluetooth 4.1 en heeft ondersteuning voor nfc. De 2600 mAh-accu staat garant voor een spreektijd van 12 tot 13 uur en een standby-tijd van circa 682 uur.

Release en prijs

De Sony Xperia C4 is sinds  medio juni in Nederland verkrijgbaar  in drie kleuren: wit, zwart en mint. Het toestel heeft een adviesprijs van 349 euro.

Pluspunten Xperia C4

  • Groot en scherp display
  • Prima specs
  • Flitser aan achter- én voorkant

Minpunten Xperia C4

  • Saai ontwerp
Sony Xperia C4
Welke Sony Xperia C4 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia C4 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Sony Xperia C4 video

Laatste berichten

Selfiesmartphone Sony Xperia C4 nu te koop voor 349 euro

Selfiesmartphone Sony Xperia C4 nu te koop voor 349 euro

Nieuws Sony maakt bekend dat de Xperia C4, een nieuwe selfiesmartphone, vanaf nu verkrijgbaar is. Het toestel kost 349 euro en beschikt over vlotte  specificaties.
Selfiesmartphone Sony Xperia C4 nu te reserveren

Selfiesmartphone Sony Xperia C4 nu te reserveren

Nieuws De Sony Xperia C4, een interessante midrange smartphone die zowel aan de voor- als achterkant beschikt over een flitser, is sinds deze week  te reserveren in Nederland. Het toestel heeft een losse adviesprijs van 349 euro.
Interessante Sony Xperia C4 medio juni naar Nederland

Interessante Sony Xperia C4 medio juni naar Nederland

Nieuws Sony heeft vandaag de Sony Xperia C4 officieel uit de doeken gedaan. De smartphone heeft een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie en beschikt over een vlotte octacore-processor. Medio juni komt hij naar Nederland.