Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sony Xperia E

1/3

Nieuws

Laatste update: 10 jaren geleden

Sony Xperia E: goedkoop en compact toestel

De kleine smartphone van Sony, de Xperia E, is één van de eerste budgetsmartphones van Sony. Het toestel is  beschikbaar in drie fraaie kleuren: zwart, wit en rood/roze, waarbij de behuizing lekker stevig is en het Xperia-logo in het klein op de achterkant staat.

Door de ronde hoeken ligt het toestel lekker in de hand en het is mogelijk om de achterkant te verwijderen. Zo kun je bijvoorbeeld een micro-sd-kaart in de Xperia E stoppen of de accu vervangen.  Vanuit de doos draait de Xperia E op Android 4.1 (Jelly Bean). Deze Android-versie is recent genoeg om populaire  Android-apps en -games te draaien.

Lees verder na de advertentie.

Een handige feature van de smartphone is de FM-radio, waarmee je zonder je databundel aan te spreken naar radiozenders kunnen luisteren. Lang niet alle Android-smartphones beschikken over deze functie, dus dat is een mooie bijkomstigheid.

De Sony Xperia E1 in vogelvlucht

De Sony Xperia E1 combineert een compact formaat met een lage prijs. Daarnaast beschikt het toestel over matige specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 3,5 inch-scherm met 480 bij 320 pixels
  • 1GHz-processor met 512MB werkgeheugen
  • 4GB aan uitbreidbaar opslagruimte
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean)

Meer over de Sony Xperia E

Sony Xperia E

De Sony Xperia E is er  in een standaard- en dualsim-versie en heeft een Qualcomm Snapdragon 1Ghz-processor, 512MB werkgeheugen, 3,5 inch-scherm met een resolutie van 320 bij 480 pixels en een 3,2 megapixel-camera. “Consumenten die een betaalbare Android-smartphone zoeken en tegelijkertijd de functies van een high-end smartphone willen hebben, moeten zeker naar de Xperia E kijken”, aldus Calum MacDougall, directeur Xperia Marketing bij Sony.

De Xperia E biedt HD Voice met ruisonderdrukking en de mooie Walkman-app. Daarnaast kan de smartphone via DLNA met tv`s, pc`s en tablets worden verbonden. De smartphone weegt 115 gram en de 1530 mAh-accu staat garant voor  een standby-tijd van 530 uur.

→ Bekijk aanbiedingen voor een Sony Xperia E met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia E

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu