Sony Xperia E3

1/3

Nieuws

Laatste update: 9 jaren geleden

Sony Xperia E3: fraaie budgettopper met 4G

De Xperia E3 is het budgettoestel van Sony voor het einde van 2014. De smartphone heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Daarnaast is hij voorzien van een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 400), 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte. Ook fijn is dat het toestel standaard 4G-ondersteuning aan boord heeft, zodat je overal in Nederland snel mobiel kan internetten, mits je abonnement met 4G hebt.

De accu van de Xperia E3 heeft een capaciteit van 2330 mAh, de frontcamera schiet plaatjes met 1,3 megapixels en er is een prima presterende 5 megapixel-camera aan de achterzijde te vinden. Het toestel meet 137.1 x 69.4 x 8.5 millimeter en is met 144 gram relatief zwaar voor zijn formaat. Wel kan het design van het toestel ons bekoren. De E3 ziet er ondanks zijn relatief lage prijs fraai uit en heeft een stevig design. Hij is in tegenstelling tot de meeste andere Xperia-telefoons echter niet waterbestendig. Kom ook meer te weten over zijn opvolger, de Sony Xperia E4.

De Sony Xperia E3 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De Sony Xperia E3 is één van de beste toestellen uit het budgetsegment. Het toestel weet zich te onderscheiden  door zijn snelle interne hardware, uitstekende accuduur en ondersteuning voor 4G. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch-scherm met resolutie van 854 bij 480 pixels
  • Fraai en stevig design
  • 2330 mAh-accu zorgt voor uitstekende batterijduur
  • Ondersteuning voor 4G

Meer over de Sony Xperia E3

Sony Xperia E3

De Xperia E3 is een echte budgettopper van Sony, dat prima specificaties en prestaties combineert met een opvallend lage prijs. Kenmerkend  aan de E3 is de stevige behuizing en het fraaie design. Eerstgenoemde zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken als je het toestel een keer uit je handen laat glippen. Wel is het jammer dat de Xperia E3, in tegenstelling tot andere Xperia-toestellen, niet waterdicht is.

Verder is het belangrijk om te vermelden  dat de smartphone beschikt over 4GB aan opslagruimte, wat aan de karige kant is. Door de installatie van het besturingssysteem en diverse apps blijft er weinig ruimte over. We raden dan ook aan om een micro-sd-geheugenkaart (met een maximale grootte van 32GB) aan te schaffen, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je data.

De Sony Xperia E3 beschikt verder over Android 4.4 (KitKat) met TimescapeUI. Deze Android-schil heeft een tof, simplistische uiterlijk en brengt enkele handige apps met zich mee. Twee  voorbeelden hiervan zijn de Walkman- en PlayStation-app. Met eerstgenoemde kun je al je muziek onderbrengen in één verzameling, en met de PlayStation-app heb je toegang tot de laatste games.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia E3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu