Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5 inch
Camera
13 megapixel

Sony Xperia E5 kopen - dit is wat je moet weten

De Sony Xperia E5 is een verrassend goedkoop toestel met prima specificaties. De telefoon is de opvolger van de Xperia E4 uit 2015. Hoewel ook de Xperia E5 inmiddels al wat ouder is heb je hier nog steeds een goede midrange-telefoon mee in handen.

De Sony Xperia E5 heeft een 5 inch-scherm met een hd-resolutie van 1280 bij 720 pixels, en draait op een quadcore-processor van MediaTek. Met de 16GB opslagruimte heb je meer dan genoeg plek voor al je apps en games, en de accu houdt het volgens Sony makkelijk twee dagen vol. Let bij de Xperia E5 ook op die typische Sony-camera's die lekker veel megapixel hebben: op de Xperia E5 heeft de hoofdcamera er maar liefst 13.

Sony Xperia E5-prijs

Voor deze typische midrange specificaties betaal je een prima prijs wanneer je de Xperia E5 los koopt - niet in de minste plaats omdat het toestel inmiddels ook al weer een stuk ouder is. Je haalt dit toestel al voor minder dan 150 euro binnen, en dat is helemaal niet verkeerd voor zo'n mooie telefoon - zeker niet als je bedenkt dat die een adviesprijs had van 169 euro.

Sony Xperia E5 met abonnement

Natuurlijk kun je de Sony Xperia E5 los kopen, maar ook met een data- en belbundel. Als je de Sony Xperia E5 met abonnement koopt, ben je goedkoper uit dan wanneer je de prijs in één keer betaalt. Je krijgt dan namelijk een flinke korting van je provider op de totale prijs. Op onze infopagina over de Sony Xperia E5 vind je alle informatie.

Download onze app

Download onze app