Sony Xperia L

Sony Xperia L

1/1

Nieuws

Laatste update: 7 jaren geleden

Xperia L: betaalbare middenklasser van Sony

De Xperia L is een echte middenklasser, wat je kunt merken aan de prijs van het toestel en de specificaties ervan. De smartphone is sinds maart 2013 beschikbaar en beschikt over een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Over het display ligt een laagje krasbestendig glas, zodat je niet bang hoeft te zijn als je sleutels en de telefoon een keer in dezelfde broekzak terechtkomen.

De Sony-telefoon wordt aangedreven door een 1GHz-dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen. Van de 8GB aan opslagruimte is circa 5,8GB beschikbaar voor de gebruiker, maar desgewenst kun je met een geheugenkaartje de opslag uitbreiden tot maximaal 32GB.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia L beschikt verder over een vga-frontcamera en een hoofdcamera die plaatjes met maximaal 8 megapixels schiet. Video’s neemt hij op in 720p en met een framerate van 30 beelden per seconde. Uit de doos draait de Xperia L op Android 4.1 (Jelly Bean), al heeft Sony in de maanden na de release ook een update naar Android 4.2.2 uitgebracht. De 1750 mAh-accu is redelijk voor een toestel met een wvga-scherm en staat garant voor een beltijd van circa 9 uur. De standby-tijd is met ruim 400 uur beduidend langer.

Sony Xperia L

Sony Xperia L prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia L prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's