Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

Dit moet je weten voor het kopen van een Sony Xperia L1

Sony kennen we natuurlijk vooral van hoogwaardige vlaggenschepen als de Xperia XZ1. Het bedrijf heeft echter ook ervaring met het afleveren van goede en goedkopere smartphones. Ga je voor de Xperia L1, hou er dan rekening mee dat je natuurlijk niet het allerbeste van het beste in huis haalt. Desalniettemin krijg je nog altijd behoorlijk veel waar voor je geld.

De 13 megapixel-camera maakt bijvoorbeeld mooie foto's, maar presteert natuurlijk niet optimaal in situaties met minder licht. Voorop zit wel nog een 5 megapixel-camera waarmee je scherpe selfies kunt maken. Ook gaat de accu relatief lang mee dankzij de ingebouwde Smart Cleaner-app, die ervoor zorgt dat achtergrondapplicaties na een tijdje automatisch worden afgesloten. Zo wordt er minder accu verbruikt en lopen je primaire apps een stuk soepeler.

Sony Xperia L1 met abonnement kopen

Sony's smartphone is bij zowat alle grote Nederlandse providers te vinden, vaak in combinatie met een goed instapabonnement. Zo ben je voor een relatief laag maandbedrag voorzien van niet alleen een degelijke smartphone, maar ook genoeg belminuten en data om hem te gebruiken. Dan blijf je altijd bereikbaar, of je nou een abonnement van KPN, T-Mobile of Vodafone hebt.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app