De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Sony Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua: Sony’s waterdichte midrange-toestel

De Xperia M2 Aqua is het waterdichte broertje van de Xperia M2, de fijne middenklasser met zijn aantrekkelijke adviesprijs van 249 euro. Ook de Xperia M2 Aqua heeft een adviesprijs van 249 euro en is  beschikbaar in het zwart en wit. Met de Xperia M2 Aqua is het mogelijk om tot maximaal anderhalve meter onderwater foto’s en video’s te maken. In totaal kun je ‘m maximaal dertig minuten onder water houden: leuk voor in de zee of het zwembad, om daar leuke kiekjes te maken!

De Xperia M2 Aqua specificaties bestaan uit een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, Snapdragon 400-chip met een 1,2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel-camera. Het toestel ondersteunt tevens 4G en nfc.

Ook beschikt de Aqua  over een 2300 mAh-accu en een speciale energiebesparende modus waarmee je zeker het einde van de dag haalt – ook als je nog maar 10 procent over hebt. Vanuit de doos draait het toestel op Android 4.4 KitKat, waarmee je dus klaar voor de toekomst bent!

Lees verder na de advertentie.

De Sony Xperia M2 Aqua in vogelvlucht

Zoals de naam van het toestel al doet vermoeden onderscheid de Xperia M2 Aqua zich voornamelijk door zijn waterdichte behuizing. Daarnaast beschikt de M2 Aqua over prima specificaties. We hebben de belangrijkste features van de smartphone hieronder op een rijtje gezet.

  • Stof- en waterdichte behuizing
  • Voorzien van prima specificaties
  • Recente Android-versie (KitKat)
  • Lekker groot 4,8 inch-scherm

Meer over de Sony Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua

Een toffe feature van de Sony Xperia M2 Aqua is de camera, die je dus ook onderwater kunt gebruiken. De M2 Aqua is een midrange toestel, maar beschikt  over opvallend veel camerafuncties. Enkele voorbeelden hiervan zijn beeldstabilisatie, autofocus en de HDR- en panoramamodus. De smartphone is dus ook aan te raden wanneer je een graag fotografeert.

Daarnaast beschikt de M2 Aqua over 8GB aan opslagruimte, waarvan ongeveer de helft vrij is voor jou als gebruiker. Dit is niet heel veel, maar wel genoeg om apps, liedjes en foto’s op kwijt te kunnen. Wil je meer ruimte tot je beschikking, dan is het verstandig om een micro-sd-geheugenkaartje aan te schaffen. Je kunt het toestel uitbreiden tot maximaal 32GB.

Met Android 4.4.4 (KitKat) is de M2 Aqua voldoende toekomstbestendig. Over het besturingssysteem is Timescape UI, een extra laagje software van Sony, gelegd. Timescape UI geeft Android een apart grafisch tintje en voegt enkele handige functionaliteiten toe. Denk hierbij aan een extra batterijmodus, waarmee je meer uit de accu van het toestel kunt  persen.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de Sony Xperia M2 Aqua met abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Sony Xperia M2 Aqua

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu