Sony Xperia SP: fraaie en solide Sony-smartphone

De Xperia SP is een fraai toestel van Sony met een strak afgewerkt design en scherm met een hd-resolutie. Hierdoor kun je websites, apps en foto’s duidelijk op het scherm bekijken. Het toestel komt beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en rood. Door de verwijderbare achterkant kun je de accu vervangen en de lens van de 8 megapixel-camera wordt fraai op de achterkant getoond.

Vanuit de doos draait de Xperia SP op Android 4.1  (Jelly Bean), maar een update naar Android 4.4  (KitKat) is reeds beschikbaar. Zo blijft de smartphone op een recente Android-versie draaien, waardoor jij altijd de meest recente app-versies kunt installeren. Hierdoor is Facebooken, Twitteren en WhatsAppen geen probleem voor de smartphone.

De Xperia SP is voorzien van een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 1,7GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart. De accu van 2370 mAh is verwijderbaar en met de 8 megapixel-camera aan de achterzijde kun je 1080p-video opnemen. Aan de voorkant is ook een vga-camera te vinden voor videobellen en selfies.

Het toestel meet 130.6 x 67.1 x 10 millimeter en weegt zo’n 155 gram. Er is ook ondersteuning voor 4g-netwerken, waardoor de Xperia SP met de snelste internetverbinding overweg kan. Hierdoor surf je nog sneller op het web en kijk  je onderweg nog rapper YouTube-video’s op je smartphone.

Pluspunten Xperia SP

  • Mooi en scherp scherm
  • Lekker compact formaat
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten Xperia SP

  • Batterij is niet verwisselbaar
  • Weinig werkgeheugen aanwezig

Sony Xperia SP video

Sony Xperia SP
Sony Xperia SP
Welke Sony Xperia SP wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia SP aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Cyber Monday