Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Sony Xperia SP

Scherm
4.6 inch
Camera
8 megapixel
Prijs

Sony Xperia SP: fraaie en solide Sony-smartphone

De Xperia SP is een fraai toestel van Sony met een strak afgewerkt design en scherm met een hd-resolutie. Hierdoor kun je websites, apps en foto’s duidelijk op het scherm bekijken. Het toestel komt beschikbaar in drie kleuren: zwart, wit en rood. Door de verwijderbare achterkant kun je de accu vervangen en de lens van de 8 megapixel-camera wordt fraai op de achterkant getoond.

Vanuit de doos draait de Xperia SP op Android 4.1  (Jelly Bean), maar een update naar Android 4.4  (KitKat) is reeds beschikbaar. Zo blijft de smartphone op een recente Android-versie draaien, waardoor jij altijd de meest recente app-versies kunt installeren. Hierdoor is Facebooken, Twitteren en WhatsAppen geen probleem voor de smartphone.

De Xperia SP is voorzien van een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 1,7GHz dualcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart. De accu van 2370 mAh is verwijderbaar en met de 8 megapixel-camera aan de achterzijde kun je 1080p-video opnemen. Aan de voorkant is ook een vga-camera te vinden voor videobellen en selfies.

Het toestel meet 130.6 x 67.1 x 10 millimeter en weegt zo’n 155 gram. Er is ook ondersteuning voor 4g-netwerken, waardoor de Xperia SP met de snelste internetverbinding overweg kan. Hierdoor surf je nog sneller op het web en kijk  je onderweg nog rapper YouTube-video’s op je smartphone.

Lees verder

Pluspunten Xperia SP

  • Mooi en scherp scherm
  • Lekker compact formaat
  • Ondersteuning voor 4G

Minpunten Xperia SP

  • Batterij is niet verwisselbaar
  • Weinig werkgeheugen aanwezig

Sony Xperia SP prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Sony Xperia SP aanbiedingen van dit moment.

Sony Xperia SP video

Laatste berichten

Sony stopt met Android-updates voor Xperia L, M, C en SP

Sony stopt met Android-updates voor Xperia L, M, C en SP

1 min
Nieuws
Sony heeft bekendgemaakt te stoppen met Android-updates voor de Xperia L, Xperia M, Xperia C en Xperia SP. Daarmee houdt de ondersteuning voor deze smartphones definitief op en blijven ze…

Download onze app

Download onze app