Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
4.6 inch
Camera
23 megapixel

Sony Xperia X Compact - alles over deze kleine telefoon

Soms is groot helemaal niet beter. Bij een telefoon is het bijvoorbeeld vaak best fijn om een klein toestel in handen te hebben, maar die zijn er helaas steeds minder. Gelukkig heeft Sony de Xperia X Compact, een kleine Android-telefoon die ook nog eens verrassend goed is.

De Sony Xperia X Compact heeft een scherm van 4,6 inch, en ligt daarmee veel fijner in de hand dan grotere toestellen in de Xperia-reeks. Dat deze Android-smartphone zo klein is wil echter niet zeggen dat het een slecht toestel is. Goed, de resolutie is met 1280 bij 720 pixels niet heel hoog, maar dat maakt de Xperia X Compact ruimschoots goed met zijn Snapdragon 650-chip, zijn 3GB aan werkgeheugen en vooral zijn camera van 23 megapixel waarmee je prachtige foto's maakt - precies zoals we dat van Sony gewend zijn.

Sony Xperia X Compact prijs

De Sony Xperia X Compact is niet alleen klein, maar ook nog eens goedkoop. Het apparaat is dan ook al van 2016, waardoor de aanvankelijke adviesprijs van 449 euro inmiddels al flink gedaald is. Je hebt met dit apparaat dus niet alleen een prima compacte telefoon in handen, maar ook nog eens eentje met een heel scherpe prijs!

Sony Xperia X Compact met abonnement

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om de Sony Xperia X Compact met abonnement te kopen. De Xperia X Compact als los toestel mag dat wel niet duur zijn, maar een abonnement met de Xperia X Compact is op de lange termijn veel goedkoper, omdat de provider daarbij regelmatig flinke kortingen geeft. Je betaalt dan iedere maand een vast bedrag waar de prijs van de Sony Xperia X Compact bij is inbegrepen. Je leest alles over deze telefoon in onze prijsvergelijker.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app