Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
23.0 megapixel

Sony Xperia XZ kopen - dit moet je weten

Soms kan Sony wat verwarrend zijn met zijn smartphone-namen, maar als je de naam Sony Xperia XZ onthoudt hoef je niet veel meer te weten. Dit is Sony's tweede vlaggenschip dat in 2016 werd uitgebracht. De Xperia XZ heeft hetzelfde stevige uiterlijk als zijn voorgangers, maar kenmerkt zich door zijn snellere processor en meer werkgeheugen.

De grootte van het scherm valt alleszins mee met 5,2 inch en het toestel ligt daardoor lekkerder in de hand. Maar het is vooral de Sony Xperia XZ-camera die de show steelt. De 23 megapixel-camera van de Sony Xperia XZ maakt kraakheldere foto's, en de lens stelt in razendsnel tempo scherp zodat je ook bewegende beelden goed vast kunt leggen.

Sony Xperia XZ prijs

Ook door zijn goede prijs onderscheidt de Sony Xperia XZ zich van andere modellen. De Xperia XZ was bij de lancering nog erg prijzig met 749 euro, maar inmiddels is die prijs al flink gedaald. Zo betaal je er nog maar een fractie van. Kijk maar eens in onze Sony Xperia XZ prijsvergelijker.

Sony Xperia XZ met abonnement

Je kunt nu een Sony Xperia XZ met abonnement kopen, of als los toestel. Als je de Sony Xperia XZ los koopt betaal je in één keer veel geld, én dat is duurder dan wanneer je het combineert met een abonnement. Daar kun je bovendien net zoveel belminuten of data aan toevoegen als je zelf wilt, dus kun je een Sony Xperia XZ abonnement precies aanpassen naar je eigen wensen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app