Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
19 megapixel
Prijs

Sony Xperia XZs kopen - wat moet je weten?

De Sony Xperia XZs werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress 2017 en is het kleinere, high-end broertje van de Xperia XZ Premium. Het toestel is met zijn scherm van 5,2 inch een stukje kleiner, en heeft ook 'maar' een full-hd-scherm. Daar staat wel een snelle chipset tegenover en veel opslag tegenover.

De Xperia XZs draait op de Snapdragon 820-chipset, en heeft 32GB aan opslagruimte aan boord dat je kunt uitbreiden met een micro-sd-kaart. Net zoals eerdere Xperia-telefoons heeft het toestel een vingerafdrukscanner aan de zijkant, en is de behuizing waterdicht. Zo kun je er ook in het zwembad nog mooie foto's mee maken.

Sony Xperia XZs-prijs

Wil je de Sony Xperia XZs kopen, dan ben je niet erg goedkoop uit. Het toestel is redelijk nieuw, en hoewel de Xperia XZs-prijs uiteindelijk wel daalt betaal je voorlopig nog wel een paar honderd euro. Het toestel heeft een adviesprijs van 545 euro, die na verloop van tijd wel daalt.

Sony Xperia XZs met abonnement

Als je wil weten wat je kwijt bent aan de Sony Xperia XZs met abonnement kunt je het beste op de Xperia XZs toestelpagina kijken. Daar vind je alle Sony Xperia XZs-prijzen, zodat je precies kunt berekenen wat je per maand kwijt bent. Met een abonnement ben je sowieso goedkoper uit, omdat providers je in dat geval graag korting geven op zowel de toestel-prijs als de abonnementsprijs.

Download onze app

Download onze app