Black Friday

Colin Baak
3 min leestijd
Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving, de bekende Amerikaanse feestdag. Op deze vrijdag bieden veel fabrikanten hun producten aan met hoge kortingen. Inmiddels is deze gekte ook overgewaaid naar Nederland. Daardoor kun je ook hier veel producten en diensten afnemen voor een (veel) lagere prijs.

Wat hebben we geschreven over Black Friday 2020?

Natuurlijk staat november 2020 ook in het teken van Black Friday op Android Planet! Zo schreven we hoe je de beste OnePlus-deals scoort met tot wel 150 euro korting. Ook de eerste Black Friday-aanbiedingen hebben we voor je op een rijtje gezet en welke winkels er allemaal meedoen met Black Friday 2020.

Naast de beste Pre-Black Friday Samsung-aanbiedingen bij MediaMarkt, hebben we inmiddels ook de nieuwe Black Friday 2020 Samsung-deals bij MediaMarkt voor je uitgelicht in een advertentie. Of check ons artikel waarin we de smart home-aanbiedingen van tink voor je op een rij gezet hebben, eveneens in een advertentie.

Zoveel aanbiedingen en verschillende (web)winkels die ze aanbieden. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben we een overzicht met alle Black Friday-deals gemaakt. De producten zijn verdeeld over verschillende productcategorieën. Zo weet je snel waar je moet zijn voor de producten die jij nodig hebt.

Alle Black Friday-artikelen van 2020 op een rij:

Wat is de betekenis van Black Friday?

Black Friday oftewel ‘zwarte vrijdag’ is ontstaan in de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving en wordt gezien als het moment om te beginnen met de kerstaankopen.

Veel bedrijven moeten aan het eind van het jaar nog allerlei doelen halen qua omzet. Ook kan het zijn dat ze van bepaalde producten nog grote partijen hebben liggen. Op Black Friday worden dan ook veel producten en diensten aangeboden met flinke kortingen.

In plaats van alleen op de vrijdag, duurt de Black Friday-periode inmiddels enkele dagen. Vaak beginnen de acties al in de week ervoor en gaan ze het hele weekend door. Ook de maandag erna kun je vaak nog steeds veel korting krijgen op allerlei producten. Deze maandag staat ook wel bekend als Cyber Monday.

Wanneer is Black Friday in 2020?

In 2020 is Black Friday op vrijdag 27 november. Je kunt er echter vanuit gaan dat aanbieders hun diensten en producten in de week ervoor al aanbieden met flinke kortingen.

Cyber Monday valt dit jaar op maandag 30 november. Daardoor is deze gehele periode ideaal voor het doen van kerstaankopen. Ook kun je nog mooi de laatste sinterklaascadeaus inkopen. Pakjesavond vindt namelijk plaats op donderdag 5 december.

Welke bedrijven doen mee met Black Friday in 2020

Android Planet zelf biedt geen producten aan. Wel kun je in je zoektocht naar een nieuwe telefoon met onze smartphone prijsvergelijker aan de slag. Daarmee vind je zeker jouw ideale toestel. Ook kun je op zoek naar een toestel in combinatie met een abonnement.

Je wordt daarbij via een weblink naar een website geleidt, waar je het gevonden product wel kunt aanschaffen. Het gaat daarbij om zogenaamde affiliate-links. Daardoor weet de betreffende verkoper dat de gebruiker doorgestuurd is vanaf deze website. Als er daarna een aankoop wordt gedaan, krijgen wij daarvoor een kleine commissie.

Andere interessante bedrijven waar je terecht kunt tijdens deze periode, vind je op onze Black Friday deals-pagina. Niet op zoek naar een smartphone? Geen probleem, want ook zijn er hoge kortingen te vinden op andere producten.

Denk daarbij aan onder andere powerbanks, kabels, headsets, tablets, hoesjes, bluetoothspeakers, bescherming voor je toestel of andere accessoires. Tot slot zijn er ook veel aanbieders van bijvoorbeeld software die hun pakketten verkopen tegen gereduceerde prijzen.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's