Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Entertainment

Dit zijn de 4 beste Netflix-alternatieven voor je Android
Thomas Haenen

In juni 2018 is entertainment het maandthema van Android Planet. Je smartphone gebruik je waarschijnlijk lang niet meer alleen om te bellen, maar ook voor games, films, muziek en ander vermaak. Naast je telefoonabonnement betaal je maandelijks voor streamingdiensten als Netflix, Spotify en Videoland: je kunt bingen tot je er bij neervalt.

In juni lees je daarom meer over de beste streamingdiensten voor Android, toffe apps voor je Chromecast en tips over hoe je je eigen mediaspeler bouwt. Plus: steeds meer fabrikanten strooien met termen als hdr, 4K en meer. Maar wat betekent dat nou precies, en heb je er wat aan op dat relatief kleine scherm van je smartphone?

Regelmatig breiden we dit overzicht uit met nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte bent. Heb je nog meer vragen die niet beantwoord worden met deze artikelen? Laat dan van je horen via ons contactformulier, en wellicht nemen we jouw vraag mee in een volgende tip.

Geschreven door Thomas Haenen | Auteur bij AndroidPlanet.nl

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur, kookprogramma's en Theodore Roosevelt. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Entertainment nieuws

Apps

Entertainment apps

Tips

Entertainment tips

Download onze app

Download onze app