Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Gids: zo haal je alles uit de camera van je Android

Video: 4 manieren om Android foto’s uit te wisselen met pc of Mac
Wouter Nijsen

Met de camera van je smartphone is van alles mogelijk, maar het is lastig om alle features optimaal te gebruiken. Bovendien weet niet iedereen wat een diafragma is, en hoe beeldstabilisatie precies werkt. Verder zijn er een heleboel Android-apps beschikbaar waarmee je je foto’s verbetert, of van een geinige filter voorziet.

Op deze pagina lees je meer over het fotograferen met je smartphone. We staan stil bij de beste fotografie-apps, maar bespreken ook de verschillende onderdelen van een smartphonecamera. Denk bijvoorbeeld aan het diafragma, het aantal megapixels en de dubbele cameralenzen die je tegenwoordig op veel Android ziet. Met deze artikelen ben je net wat beter voorbereid als je met je smartphone gaat fotograferen.

Lees alle artikelen uit onze fotografie-gids voor Android-toestellen

Regelmatig breiden we dit overzicht uit met nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte bent. Heb je nog meer vragen die niet beantwoord worden met deze artikelen? Laat dan van je horen via ons contactformulier, en wellicht nemen we jouw vraag mee in een volgende tip.

Geschreven door Wouter Nijsen | Auteur bij AndroidPlanet.nl

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Fotografie nieuws

Apps

Fotografie apps

Tips

Fotografie tips

Download onze app

Download onze app