Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Gids: alles over Google Play (maandthema)

De 7 meestgestelde vragen over gevaarlijke apps in de Play Store
Wouter Nijsen

In mei 2018 is het Android Planet-maandthema Google Play. Wat zijn de beste Android-apps in de Play Store die op geen enkele smartphone mogen ontbreken, en hoe vermijd je gevaarlijke apps? Deze maand duiken we in een set apps die op vrijwel elke Android-smartphone staat: Google Play. In de Play Store zijn inmiddels meer dan twee miljoen apps te vinden, maar wat zijn de beste apps die op geen enkele smartphone mogen ontbreken? Hoe vermijd je gevaarlijke apps in de Play Store?

Wist je dat je naast apps en games nog veel meer kunt vinden in Google Play? Zo is Google Play Music een prima alternatief voor Spotify, terwijl je met de Play Kiosk een abonnement kunt nemen op je favoriete applicaties.

Regelmatig breiden we dit overzicht uit met nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte bent. Heb je nog meer vragen die niet beantwoord worden met deze artikelen? Laat dan van je horen via ons contactformulier, en wellicht nemen we jouw vraag mee in een volgende tip.

Geschreven door Wouter Nijsen | Auteur bij AndroidPlanet.nl

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Google Play-maandthema nieuws

Tips

Google Play-maandthema tips

Download onze app

Download onze app