Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maandthema gezondheid

Gids: Zo maak je je smartphone weer spic en span
Michel van 't Klaphek

In juni 2020 staat Android Planet in het teken van gezondheid. Wat zijn de beste sport-apps? Hoe helpt een smartwatch je bij gezonder leven? En hoe kun je geld besparen door slim boodschappen te doen? Ook hebben we enkele toffe prijzen weggegeven.

Deze maand staan we dus stil bij gezondheid en alle onderwerpen die daarbij komen kijken, zoals voeding en sporten. Dus of je nu wil afvallen en hierbij handige apps zoekt, beter op je eten wil letten door calorieën te tellen of een fijne fitness-tracker zoekt: deze maand helpen we je erbij.

Naast handige tips is er ook ruimte voor uitgebreide achtergrondverhalen. Waarom zijn alle smartphonefabrikanten sinds enkele jaren zo in de weer met gezondheid? Wat drijft hen? En hoe zorg je ervoor dat je privacy niet in het geding komt bij het uitkiezen van een hardloop-app? Het komt deze maand allemaal voorbij op Android Planet.

Lees alles uit ons maandthema gezondheid

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen? Bezoek onze site dan regelmatig, download de gratis Android Planet-app voor je Android-telefoon/tablet en schrijf je in de voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Je bent dan direct op de hoogte van onze nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

De redactie van Android Planet heeft al een mooi lijstje aan onderwerpen voor artikelen bij elkaar verzonnen. We horen echter ook heel graag van jou! Waar wil jij deze maand over lezen? Met welke vragen met betrekking tot gezondheid loop jij rond? We hebben de afgelopen maandthema’s al vele goede suggesties van lezers ontvangen, dus stuur je suggestie(s) gerust door!

Je kunt ons bereiken door een mailtje te sturen naar redactie@androidplanet.nl, via het contactformulier op de site of door onze redacteuren een berichtje op Twitter te sutren.

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geschreven door Michel van 't Klaphek | Auteur bij Android Planet

Techjournalist (24) met focus op privacy, de zakelijke kant van de smartphone-industrie en nieuwe telecomontwikkelingen. Is afgestudeerd op de privacyvraagstukken die gepaard gaan met de stadswijk die Google voornemens is te bouwen en sinds 2015 actief in de online journalistiek. Daarnaast fanatiek kickbokser en best grappig. Soms dan. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Maandthema gezondheid nieuws

Apps

Maandthema gezondheid apps

Tips

Maandthema gezondheid tips

Reviews

Maandthema gezondheid reviews

Video's

Maandthema gezondheid video's