Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maandthema Vakantie

Winnaars 10x TCL Moveband MB20G-fitnesstracker bekend…
Colin Baak

Juli 2020 staat op Android Planet volledig in het teken van vakantie! Zodoende vind je in dit overzicht al onze artikelen die gaan over dit leuke thema. Wat zijn de beste vakantie-apps om een vakantie te boeken, korting te scoren of de beste vakantiedeals te vinden? Denk ook aan allerlei tips en tweaks van handige vakantie-apps. Uiteraard geven we ook weer allerlei toffe prijzen weg, volledig in het vakantie-thema.

Ook is er plaats voor opinie-stukken en achtergrondverhalen over dit thema. Daarbij is voor veel mensen de vakantie dit jaar toch wat anders vanwege de uitbraak van het coronavirus. Daarnaast zijn we later deze maand ook weer op zoek naar meerdere gebruikers voor een testpanel van een gloednieuwe smartphone. Houd Android Planet dus goed in de gaten voor alle artikelen, prijsvragen en meer!

Lees alles uit ons maandthema vakantie

Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen? Bezoek onze site dan regelmatig, download de gratis Android Planet-app voor je Android-telefoon/tablet en schrijf je in de voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. Je bent dan direct op de hoogte van onze nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Heb jij ideeën, tips of onderwerpen die we volgens jou echt niet mogen missen? Laat ons dat weten in de reacties onder dat artikel of stuur even een mailtje naar redactie@androidplanet.nl. Afgelopen maanden hebben we vaak goede ideeën van jullie mogen ontvangen, dus dank daarvoor! Uiteraard kun je onze redactie ook bereiken via bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Tot slot kun je onze redacteuren ook makkelijk bereiken via Twitter;

→ Colin’s Twitter
Erwin’s Twitter
→ Michel’s Twitter
Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Wil je niks missen van het nieuwe maandthema? Houd dan onze site in de gaten, meld je aan de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief en download de gratis Android-app!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geschreven door Colin Baak | Auteur bij Android Planet

Techjournalist die jaren geleden begon met een stage in de wereld van smartphones, schrijven en gadgets en er inmiddels ook in werkt. In 2008 kocht ik een gejailbreakte iPhone met 8GB opslaggeheugen en die verkocht ik na drie dagen weer, voor een 16GB-exemplaar. Die kwam er echter nooit, want de Motorola Milestone (ja met Android) kwam op mijn pad. Inmiddels tientallen telefoons gekocht, verkocht en vanuit mijn werk kunnen testen. Ik houd ervan om mijn kennis met anderen te delen via artikelen, reviews, filmpjes, fora of gewoon heerlijk face to face. Voorliefde voor Android, smartphones en gadgets. Spendeert uren per dag op fora. Geniet van muziek, fotografie en houdt van reizen & films. Rock on Bekijk mijn profiel

Nieuws

Maandthema Vakantie nieuws

Apps

Maandthema Vakantie apps

Tips

Maandthema Vakantie tips

Deals

Maandthema Vakantie deals