Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nest: alles wat je moet weten

Google voegt games toe aan slimme schermen, zoals de Nest Hub

Sinds medio september 2014 zijn de slimme Nest-thermostaat en -rookmelder te koop in Nederland en België. Beide producten kunnen met een app worden bestuurd en leren de gebruiker kennen, hun patronen te analyseren en daarop te anticiperen. Zo weet Nest wanneer je naar werk vertrekt, welke dagen je vrij bent en hoe laat je `s avonds naar bed gaat. Daarop past de thermostaat zich aan. De rookmelder houdt rook en koolstofmonoxide in de gaten en kan bijvoorbeeld de bron van koolstofmonoxide of rook benoemen en de bron zelfs uitschakelen. Als het apparaat iets detecteert, verstuurt hij een pushbericht naar de Nest-app. Handig!

Het laatste nieuws over Nest

Wat je moet weten over Nest

nest-appDe naam van de Nest Learning Thermostat zegt het al: hij leert van je gedrag en anticipeert daarop. Nest weet wanneer je naar je werk vertrekt of juist vrij bent en heeft in de gaten hoe laat je `s avonds het bed in duikt. De slimme thermostaat past daarop de temperatuur aan en werkt met bijna alle centrale verwarmingssystemen, waaronder combi- en condensatieboilers en boilers die alleen warmte produceren.

De Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide Alarm houdt de rook- en koolstofmonoxideniveaus in je huis in de gaten, kan de bron van koolstofmonoxide of rook benoemen en deze zelfs uitschakelen. Wanneer Nest iets detecteert dat niet in de haak is, verstuurt hij een pushbericht naar de Nest-app op je Android (of iOS-toestel).

Met de app kun je de thermostaat en de rookmelder instellen en beheren, alsmede actuele informatie over jouw huis krijgen. Nest raadt aan om beide producten door een professionele installateur te laten installeren en heeft daarvoor veel mensen opgeleid.

De fabrikant over Nest

6 - Stand_only_side“We willen de houding van de Nederlandse consument tegenover deze ongeliefde producten veranderen en hen helpen bij het besparen van energie, het creëren van meer comfort en het verbeteren van de veiligheid in huis”, zegt Lionel Paillet, general manager van Nest Europa. “De lancering van Nest-producten in Nederland komt op het goede moment, gezien de recente inspanningen om het aantal ongevallen met rook en koolmonoxide te minimaliseren en het streven het energiegebruik terug te dringen.”

Nest kopen

De Nest Learning Thermostat heeft een verkoopadviesprijs van 219 euro en is verkrijgbaar bij Coolblue. De Nest Protect: Smoke + Carbon Monoxide Alarm wordt verkocht in twee verschillende versies – bedraad of met batterij – en kost 109 euro bij Coolblue.

Bij een Essent Groene Stroom & Gas 3 (driejarig contract) ontvangt de consument een Nest-thermostaat voor 49 euro en betalen zij 79 euro voor de installatie. Degenen die voor het Essent Groene Stroom & Gas 5 (vijfjarig contract) kiezen, krijgen de Nest-thermostaat gratis en betalen tevens 79 euro voor de installatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nieuws

Nest nieuws

Apps

Nest apps

Reviews

Nest reviews