TCL 30E

1/8

Pluspunten

  • 50 megapixel-hoofdcamera
  • Grote batterij
  • Zeer betaalbaar

Minpunten

  • Trage processor
  • Lcd-scherm

De TCL 30E is een goedkope smartphone met een groot scherm, 50 megapixel-camera en een stevige 5000 mAh-accu. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Dit moet je weten over de TCL 30E

TCL 30E

De 30E is één van de goedkoopste toestellen uit de TCL 30-serie, die in totaal bestaat uit zes smartphones. Dit model draait op een bescheiden MediaTek Helio G25-chip. Je kunt prima appen, surfen en mailen met de TCL 30E, maar je moet hem niet kopen om de nieuwste games mee te spelen. TCL geeft de telefoon 3GB RAM en 64GB opslagruimte. Die kun je overigens uitbreiden met een micro-sd-kaartje.

Het scherm van deze smartphone is 6,52 inch groot en heeft een resolutie van 1600 bij 720 pixels. Daar is prima mee te werken, maar erg scherp is het display niet. Het gaat bovendien om een lcd-paneel, dat een minder goed contrast heeft dan het oled-scherm van de duurdere TCL 30. Ook de verversingssnelheid is met 60 Hz ‘standaard’, al verwachten we in deze prijsklasse ook niet meer dan dat.

TCL 30E

Grote accu, drie camera’s

De TCL 30E heeft net als veel andere budgettelefoons een accu van 5000 mAh. Daar kom je de dag gemakkelijk mee door, ook omdat de processor niet veel stroom nodig heeft. Het duurt wel ruim drie uur om de batterij weer helemaal op te laden, dus dat kun je het beste ‘s nachts doen.

Aan de voorkant van het toestel vind je een bescheiden 5 megapixel-camera. Op de achterkant zitten nog eens twee lenzen: een 50 megapixel-hoofdcamera en een dieptesensor die moet zorgen voor betere portretten.

TCL 30E kopen

De TCL 30E is vanaf eind maart 2022 in Nederland te koop voor een adviesprijs van 159,99 euro. Sommige webwinkels bieden het toestel overigens al goedkoper aan. Je kiest uit de kleuren blauw en zwart.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews TCL 30E

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu