Black Friday

Redactie
2 min leestijd
Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving, de bekende Amerikaanse feestdag. Op deze vrijdag bieden veel fabrikanten hun producten aan met hoge kortingen. Inmiddels is deze gekte ook overgewaaid naar Nederland. Daardoor kun je ook hier veel producten en diensten afnemen voor een (veel) lagere prijs.

Wanneer is Black Friday in 2022?

In 2022 is Black Friday op vrijdag 25 november. Een aantal webshops zijn echter al gestart met Black Friday-aanbiedingen. Zo haal je bij KPN, Simyo, MediaMarkt en Samsung je favoriete tech-producten nu al voordelig in huis.

Cyber Monday valt dit jaar op maandag 28 november. Daardoor is deze gehele periode ideaal voor het doen van kerstaankopen. Ook kun je nog mooi de laatste sinterklaascadeaus inkopen. Pakjesavond vindt namelijk plaats op zondag 5 december.

Black Friday 2022 is gestart: wees er snel bij want OP=OP

Zoveel aanbiedingen en verschillende (web)winkels die ze aanbieden. Om het een beetje overzichtelijk te houden maken we een overzicht voor jou met de beste deals. Check hier het complete Black Friday aanbiedingen overzicht of check per webshop de beste deals.

Vele producten zoals smartphones, powerbanks, kabels, headsets, tablets, hoesjes, bluetoothspeakers, bescherming voor je toestel en nog veel meer zijn nu in de aanbieding tijden Black Friday week.

Lees verder na de advertentie.

Hoe scoor je de beste Black Friday deals in 2022

We zetten de beste Black Friday deals voor je op een rijtje en waar je ze kan scoren. Android Planet zelf biedt geen producten aan. Wel kun je in je zoektocht naar een nieuwe telefoon, tablet, smartwatch of koptelefoon gebruikmaken van onze toplijstjes waarin we advies geven en de beste producten voor je op een rijtje zetten.

Via onderstaande overzichten kan zien welk product het best bij je past en waar je de beste deal kan scoren. Voor de meeste producten halen we ieder uur de prijzen op zodat we jouw de beste deals kunnen tonen. Via onze prijsvergelijkers kan je eenvoudig zien waar je product het voordeligst is. Check het nu en scoor jouw deal.

Wat is de betekenis van Black Friday?

Black Friday oftewel ‘zwarte vrijdag’ is ontstaan in de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving en wordt gezien als het moment om te beginnen met de kerstaankopen.

Veel bedrijven moeten aan het eind van het jaar nog allerlei doelen halen qua omzet. Ook kan het zijn dat ze van bepaalde producten nog grote partijen hebben liggen. Op Black Friday worden dan ook veel producten en diensten aangeboden met flinke kortingen.

In plaats van alleen op de vrijdag, duurt de Black Friday-periode inmiddels enkele dagen. Vaak beginnen de acties al in de week ervoor en gaan ze het hele weekend door. Ook de maandag erna kun je vaak nog steeds veel korting krijgen op allerlei producten. Deze maandag staat ook wel bekend als Cyber Monday.

Het laatste nieuws over Black Friday

Heeft dit artikel je geholpen?

Black Friday archief

Bekijk archief (34 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu