De Samsung A52s tijdelijk extra scherp geprijsd bij Vodafone!

Black Friday

Redactie
3 min leestijd
Black Friday

Black Friday is de dag na Thanksgiving, de bekende Amerikaanse feestdag. Op deze vrijdag bieden veel fabrikanten hun producten aan met hoge kortingen. Inmiddels is deze gekte ook overgewaaid naar Nederland. Daardoor kun je ook hier veel producten en diensten afnemen voor een (veel) lagere prijs.

Wat is de betekenis van Black Friday?

Black Friday oftewel ‘zwarte vrijdag’ is ontstaan in de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving en wordt gezien als het moment om te beginnen met de kerstaankopen.

Veel bedrijven moeten aan het eind van het jaar nog allerlei doelen halen qua omzet. Ook kan het zijn dat ze van bepaalde producten nog grote partijen hebben liggen. Op Black Friday worden dan ook veel producten en diensten aangeboden met flinke kortingen.

In plaats van alleen op de vrijdag, duurt de Black Friday-periode inmiddels enkele dagen. Vaak beginnen de acties al in de week ervoor en gaan ze het hele weekend door. Ook de maandag erna kun je vaak nog steeds veel korting krijgen op allerlei producten. Deze maandag staat ook wel bekend als Cyber Monday.

Het laatste nieuws over Black Friday

Wanneer is Black Friday in 2021?

In 2021 is Black Friday op vrijdag 26 november. Je kunt er echter vanuit gaan dat aanbieders hun diensten en producten in de week ervoor al aanbieden met flinke kortingen.

Cyber Monday valt dit jaar op maandag 29 november. Daardoor is deze gehele periode ideaal voor het doen van kerstaankopen. Ook kun je nog mooi de laatste sinterklaascadeaus inkopen. Pakjesavond vindt namelijk plaats op zondag 5 december.

Welke bedrijven doen mee met Black Friday in 2021

Natuurlijk staat november 2021 ook in het teken van Black Friday op Android Planet! Zo zetten we voor jou de beste deals op een rijtje en maken we ook een overzicht welke winkels er allemaal meedoen met Black Friday 2021.

Zoveel aanbiedingen en verschillende (web)winkels die ze aanbieden. Om het een beetje overzichtelijk te houden, daarom maken we een overzicht voor jou met de beste deals. Voor nu nog even geduld tot het Black Friday is.

Android Planet zelf biedt geen producten aan. Wel kun je in je zoektocht naar een nieuwe telefoon met onze smartphone prijsvergelijker aan de slag. Daarmee vind je zeker jouw ideale toestel. Ook kun je op zoek naar een toestel in combinatie met een abonnement.

Andere interessante bedrijven waar je terecht kunt tijdens deze periode, vind je op onze Black Friday deals-pagina. Niet op zoek naar een smartphone? Geen probleem, want ook zijn er hoge kortingen te vinden op andere producten.

Denk daarbij aan onder andere powerbanks, kabels, headsets, tablets, hoesjes, bluetoothspeakers, bescherming voor je toestel of andere accessoires. Tot slot zijn er ook veel aanbieders van bijvoorbeeld software die hun pakketten verkopen tegen gereduceerde prijzen.

Om je wegwijs te maken kun je kijken naar de Black Friday deals van de stores die dit jaar groots willen uitpakken:

Heeft dit artikel je geholpen?

Black Friday archief

Bekijk archief (27 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's