Maandthema Android Auto: alles voor onderweg

Colin Baak
1 min leestijd

De hele maand februari 2021 staat op Android Planet in het teken van Android Auto! Het slimme besturingssysteem voor in de auto, werkt simpel en snel via je eigen smartphone. Dat kan zowel via een kabel als draadloos, werkt in allerlei auto’s en kan vaak ook via een los infotainmentsysteem gebruikt worden.

Lees ook –> Android Auto-gids: Alles over Android Auto en Android in het verkeer

Je kunt artikelen verwachten met meer achtergrondinformatie over de software, die nog steeds niet officieel in Nederland verkrijgbaar is. We gaan de weg op met verschillende auto’s voor achtergrondverhalen over de software, hoe het werkt en hoe jij het werkend krijgt. Daarnaast gaan we ook dieper in op Android Automotive, wat vaak genoemd wordt als opvolger van Android Auto en testen we de Polestar 2.

Tevens kun je verschillende filmpjes verwachten over Android Auto en Automotive OS, met nog meer info over beide besturingssystemen. Ook check je de laatste tips, informatie over updates en meer de hele maand februari op Android Planet.

Deze artikelen hebben we geschreven over Android Auto:

Heb jij een idee voor een artikel of een tip waar we zeker over moeten schrijven? Natuurlijk staan we open voor suggesties. Je kunt ons bereiken via redactie@androidplanet.nl, of het contactformulier gebruiken!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's