De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Maandthema Android Auto: alles voor onderweg

Colin Baak
1 min leestijd
Maandthema Android Auto

De hele maand juli 2022 staat op Android Planet in het teken van Android Auto! Het slimme besturingssysteem voor in de auto, werkt simpel en snel via je eigen smartphone. Dat kan zowel via een kabel als draadloos, werkt in allerlei auto’s en kan vaak ook via een los infotainmentsysteem gebruikt worden.

Lees ook –> Android Auto-gids: Alles over Android Auto en Android in het verkeer

Je kunt artikelen verwachten met meer achtergrondinformatie over de software die met je telefoon samenwerkt, maar we gaan ook dieper in op Android Automotive: het besturingssysteem voor auto’s dat ook zonder smartphone werkt. Verwacht tips en tricks, zowel geschreven als op video. Weet jij bijvoorbeeld hoe je het thuisscherm aanpast of hoe je Android Auto ook op oudere voertuigen werkend krijgt? Daarvoor moet je deze maand bij Android Planet zijn.

Houd Android Planet in de gaten en mis niks. Abonneer je op onze nieuwsbrief en download de Android Planet-app. Zo loop je nooit de laatste Android Auto-nieuwtjes, -tips, -columns en -deals mis.

Deze artikelen hebben we geschreven over Android Auto:

Heb jij een idee voor een artikel of een tip waar we zeker over moeten schrijven? Natuurlijk staan we open voor suggesties. Je kunt ons bereiken via redactie@androidplanet.nl, of het contactformulier gebruiken!

Heeft dit artikel je geholpen?

Maandthema Android Auto archief

Bekijk archief (28 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu